• Fii alături de Echipa Țării

Pregătirile arbitrilor pentru returul Diviziei Naționale

24 feb 2022 de Ion Buga
GALERIE

În perspectiva startului părții a doua a campionatului, arbitrii Diviziei Naționale au efectuat în perioada 21-24 februarie un cantonament de pregătire la Vadul lui Vodă.

 

Sesiunea a fost organizată de Comitetul de Arbitri al FMF, conducătorii căruia au avut misiunea să examineze pregătirea teoretică a arbitrilor înaintea campionatului. O atenție deosebită a fost acordată Legilor jocului, iar ca material analitic au servit meciurile din acest sezon al Diviziei Naționale și cele din cadrul cupelor europene.


De asemenea, sub îndrumarea instructorilor, cei 38 de arbitri au participat zilnic la antrenamentele efectuate de instructorul de pregătire fizică, Anatolie Cojocari. 


Serghei Vasilache, ofițer de integritate FMF, a prezentat mai multe infomații cu privire la integritatea competitiilor și meciurilor de fotbal.

 

Buna desfășurare a evenimentului a fost asigurată de către Victor Stână, preşedintele Comitetului de Arbitri al FMF, Vladimir Antonov, vicepreşedintele Comitetului de Arbitri al FMF, Valeriu Robu, Tudor Zaharii, Ion Durnea, membri, Anatolie Bodean, Vladislav Cebotari, inspectori federali FMF, Igor Șațkii, Alexandru Tean, instructori. 

 

Între 24 și 27 februarie, în cantonament la CPSM de la Vadul lui Vodă s-au reunit și arbitrii Diviziei A.