• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Cea mai bună fotbalistă a Moldovei, Natalia Munteanu s-a transferat în Ucraina

28 ian 2022 de Maria Teeşanu
Sursa foto: FC Jitlobud-1 (Instagram)

Natalia Munteanu, cea mai bună fotbalistă din Moldova în ultimii 3 ani, s-a transfera în Liga Superioară a Ucrainei. Căpitanul naționalei Moldovei va evolua pentru formația FC Jitlobud -1 Harkov. 

Natalia a ajuns în Ucraina după 8 sezoane în campionatul Belarusului.

Munteanu a avut o prestație excelentă în ultimii 2 ani în campionatul din Belarus, reușind să realizeze obiectivele stabilite de echipa Dinamo Minsk - titlul de campioană și Cupa Belarusului.

În palmares, Natalia are și alte premii importante cucerite în Belarus: trofeul pentru cel mai bun portar, două Cupe, o Supercupă și două titluri de campioană a acestei țări, toate în componența echipei Dinamo-BGUFK Minsk.

De menționat, că la sfârșitul anului 2021, pentru al treilea an consecutiv, Natalia a fost desemnată cea mai bună fotbalistă a Moldovei. 

Natalia Munteanu (28 ani) a evoluat la trei echipe din Belarus. În ultimii 2 ani a jucat la Dinamo-BGUFK, după ce anterior a mai activat 5 ani la Dnepr Mogilev și Neman Grodno. Cu Dnepr ea a câștigat de două ori medaliile de bronz ale campionatului din Belarus.

 

Pentru Naționala Moldovei, Natalia Munteanu a jucat 30 de meciuri și a marcat 4 goluri.