• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Sf.Gheorghe, cu gândul la cupele europene

28 ian 2022 de Ion Buga
GALERIE

Sf.Gheorghe este una din echipele care a reluat pregătirile pentru partea a doua a sezonului la mijlocul lunii ianuarie. După două săptămâni de adaptare la efort fizic, jucătorii pregătiți de Stanislav Luca vor avea parte de un program mai intensiv de antrenamente. "Sfinții" și-au programat și două cantonamente, ambele la baza Zimbru în perioada 1-12 februarie și 14-25 februarie. 

 

Echipa din Suruceni va disputa primul meci de verificare contra campioanei Moldovei, Sheriff Tiraspol, pe 29 ianuarie. Vor urma și alte partide de control cu CSF Bălți (12 februarie), Dacia-Buiucani (16 februarie), Milsami (19 februarie) și Petrocub (25 februarie).

 

În această pauză de iarnă, Sf.Gheorghe a anunțat despărțirea de mai mulți jucători, Eugeniu Slivca, Victor Stînă, Artiom Carastoian, Ion Dragan, Fredlin Mompremier și Anatolie Prepeliță.

 

La moment suntem în tratative cu mai mulți jucători din campionatul intern, dar vom avea în probe și jucători din afara țării. Unul dintre ei va sosi zilele acestea din Danemarca,

a relatat pentru fmf.md, Stanislav Luca.

 

După un 2021 excelent, în care a câștigat primele trofee din istoria clubului, Cupa și Supercupa Moldovei, Sf.Gheorghe are obiective îndrăznețe și în actuala stagiune.

 

Obiectivele nu s-au schimbat. Ne dorim calificarea în cupele europene prin campionatul Moldovei, precum și să ajungem cel puțin în finala Cupei,

a mai subliniat Stanislav Luca.

 

Sf.Gheorghe a încheiat prima parte a sezonului pe locul 4. În primele 12 etape, sfinții au fost pregătiți de Serghei Cebotari.


Vezi AICI statistica jucătorilor echipei Sf.Gheorghe în prima parte a Diviziei Naționale 2021/22.

Foto: facebook.com/FCSGS