• Fii alături de Echipa Țării

Turneu în memoria lui Evgheni Pusicov

27 ian 2022 de Ion Buga
GALERIE

Arena de minifotbal din comuna Ciorescu a fost gazda turneului organizat în memoria regretatului Evgheni Pusicov, unul dintre pionerii fotbalului feminin moldovenesc și primul selecționer al Naționalei Moldovei de fotbal feminin. Pe 26 ianuarie, Evgheni Pusicov ar fi împlinit 69 de ani...

 

Zeci de discipole au adus astfel un omagiu celui care a jucat un rol important în dezvoltarea fotbalului feminin din Moldova. Alături de fotbaliste, la eveniment a participat și soția lui Evgheni Pusicov. Printre participante s-au numărat Angela Toma, Angela Melnic, Olga Cușinova, Olga Tanschi, Elena Țurcan, Iana Pogarevici, Oxana Bunici, precum și mai multe jucătoare de la Narta-ȘS Drăsliceni, ultima deținătoare a Cupei Moldovei. 


La competiție au participat 3 echipe. Câștigătoare a devenit FC Codru, care s-a impus în meciul decisiv cu Narta, scor 1-0. Învingătorii au primit trofeul din mîinile lui Aurel Abajeru, președintele Comitetului Executiv al Ligii Feminine de Fotbal din Moldova și membru al Comitetului Executiv al FMF.


Turneul a fost organizat sub egida FMF, cu respectarea tuturor instrucțiunilor anti-Covid.