• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Milsami Orhei. Obiectiv – cupele europene!

27 ian 2022 de Victor Daghi
GALERIE

“Vulturii roșii” au început pe 17 ianuarie pregătirea pentru partea a doua a sezonului din Divizia Națională.

 

Echipa orheiană s-a antrenat până ieri la Joma Arena din Chișinău, iar în perioada 27 ianuarie – 9 februarie va efectua un cantonament la centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă.

 

Formația antrenată de Serghei Dubrovin și-a programat 4 meciuri amicale, cu Petrocub Hîncești (5 februarie), Dacia Buiucani Chișinău (9 februarie), FC Victoria (15 februarie) și Sfîntul Gheorghe Suruceni (19 februarie). 

 

Doar un singur jucător a plecat de la Milsami în acest intersezon: fundașul Daniil Zaporojan va juca în continuare la Spartanii Selemet din Divizia A.

 

În același timp cu formația orheiană se antrenează atacantul malian Mamadou Harouna Camara (20 de ani, ultimul club – Black Stars, Mali) și atacantul Andrei Calac (22 de ani, CSF Bălți).

 

Trebuie să ne pregătim cât mai bine pentru reluarea campionatului. Este o perioadă grea, iar jucătorii trebuie să muncească la antrenamente pentru a fi gata de meciurile oficiale. Ne dorim să facem o figură frumoasă și în partea a doua a sezonului și din nou să jucăm în cupele europene,

a declarat antrenorul Serghei Dubrovin pentru site-ul FMF.md

 

Milsami a încheiat prima parte a campionatului pe locul 3. Echipa orheiană a acumulat 40 de puncte, cu 2 mai puține decât Petrocub, care are cu un meci mai mult jucat. Conduce în clasament Sheriff, cu 44 de puncte. Divizia Națională se va relua pe 1 martie, cu partida restanță din etapa a 6-a, Sheriff – Milsami.

 

Vezi AICI statistica jucătorilor echipei FC Milsami în prima parte a Diviziei Naționale 2021/22.

 

Foto: FC Milsami