• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Tricolorii au revenit acasă din Turcia

22 ian 2022 de Victor Daghi
GALERIE

Naționala Moldovei a revenit în țară, după ce a efectuat un cantonament în Turcia, în vederea pregătirii către barajul din Liga Națiunilor.

 

În această după-amiază, delegația Moldovei a decolat din Antalya spre Istanbul, lăsând în urmă rezultatele amare din partidele de verificare cu Uganda și Coreea de Sud. Zborul a durat o oră.

 

După alte trei ore de așteptare în aeroportul din Istanbul tricolorii s-au îmbarcat într-o aeronavă cu destinația Chișinău. După un zbor care a durat la fel o oră, aeronava care a transportat Moldova a aterizat la ora 20:58 la Chișinău.

 

Echipa nu a revenit acasă în formulă completă, patru jucători care evoluează în străinătate (Mihail Caimacov, Cristian Avram, Stanislav Namașco și Virgiliu Postolachi) au plecat direct la cluburile sale.

 

Cantonamentul din Turcia este o etapă de pregătire pentru barajul cu Kazahstan (24 și 29 martie), care va decide în care eșalon valoric va juca Moldova în noua ediție a Ligii Națiunilor. Dacă vor câștiga, tricolorii își vor păstra locul în Liga C, grupa 3, unde vor juca cu Slovacia, Belarus și Azerbaidjan. În cazul unui eșec, Naționala noastră va retrograda în Liga D, grupa 1, unde va juca cu Liechtenstein, Andorra și Letonia.