• Fii alături de Echipa Țării

Open Fun Football Schools

Aplică la proiectul internațional Open Fun Football Schools!

17 ian 2022 de Ion Buga

Proiectul internațional Open Fun Football Schools este în continuare implementat cu succes în țara noastră de către Federația Moldovenească de Fotbal, cu suportul organizației neguvernamentale Cross Cultures Project Association, din orașul Copenhaga, Danemarca. Timp de șaisprezece ani în proiectul Open Fun Football Schools au participat peste 90.000 de copii și 2.500 de antrenori din toate regiunile de pe ambele maluri ale Nistrului. 

 

Obiectivul general al proiectului este contribuirea la promovarea relațiilor inter și intracomunitare și a inițiativelor ascendente ale societății civile care contribuie la coexistența pașnică, incluziunea socială, egalitatea de gen, protecția copilului, buna guvernare, valorile democratice și drepturile omului.

 

În acest context, Federația Moldovenească de Fotbal anunță primirea cererilor pentru organizarea Școlilor Deschise de Fotbal Distractiv + Sport + Școala + Poliție 2022 în regiunea Dvs. În calitate de subvenții pentru desfășurarea evenimentelor, fiecare participant (OFFS) va primi materialul metodic cât și echipamentul necesar pentru antrenori și copii.

 

Mai multă informație despre proiect găsiți aici:

 

Data limită pentru primirea cererilor este 4 martie 2022. Poșta electronică offs@fmf.md