• Fii alături de Echipa Țării

Daniela Vizitiu, premiată la Gala jurnaliștilor sportivi

24 dec 2021 de Ion Buga

Prezentatoarea show-ului La Firul Ierbii, cunoscuta jurnalistă Daniela Vizitiu s-a ales cu un premiu special în cadrul Galei Asociației Presei Sportive din Moldova. Ea a devenit laureată în categoria Debutul în presa sportivă, pentru realizarea emisiunii dedicate fotbalului moldovenesc.

 

Fenomenul sportului nu este nou pentru mine. Fac sport de-o viață și înțeleg foarte bine cât de important este să fie susținut și promovat acest domeniu. Mulțumesc APSM pentru distincție și mulțumesc FMF pentru șansa de a crea emisiunea La Firul Ierbii!,

a declarat Daniela pentru fmf.md.

 

La Firul Ierbii este un nou format de show fotbalistic, care vine în fața amatorilor de fotbal cu o prezentare diferită de cea clasică, totodată păstrând informația necesară microbiștilor pentru a fi informați cu ultimele noutăți din fotbalul moldovenesc și cel internațional. 

Cu un accent preponderent pe aspectul monden al fotbalului, Daniela Vizitiu face o paralelă între jocul milioanelor și viața de zi cu zi în care ne regăsim cu toții, inclusiv cei din lumea fotbalului.