• Fii alături de Echipa Țării

Community Development Officer

Community Development Officer. Dacia Buiucani

28 dec 2021 de Maria Teeşanu
GALERIE

Dacia Buiucani este unul dintre cele 6 cluburi de fotbal din Republica Moldova implicat în proiectul Community Development Officer, care face parte din programul UEFA GROW.
Ivan Goncearuc este managerul CDO al galben-albaștrilor.
În perioada august-decembrie 2021, Ivan Goncearuca elaborat și implementat o serie de acțiuni menite să crească considerabil vizibilitatea clubului în mediul online. 

19 august 2021
Antrenorii de la Dacia Buiucani au vizitat Liceele George Călinescu și  Gaudeamus, unde au discutat cu copiii și părinții lor despre importanța fotbalului juvenil și despre valorile care pot fi cultivate prin sport.

21 august 2021
Dacia Buiucani a organizat o campanie socială de Ziua animalelor fără adăpost, alături de organizațiile "Un prieten te așteaptă" și "Adoptă un prieten", specializate în atragerea atenției asupra problemelor animalelor fără adăpost.

24 august 2021
Dacia Buiucani a organizat un concurs pentru fani  cu tematica - găsește 6 difirențe la forma de joc a lui Cristiano Ronaldo (datorită gamei cormatice asemănătoare cu al clubului Dacia Buiucani). Concursul a fost lansat imediat ce Juventus Torino a anunțat al treilea echipament oficial și doar cu câteva zile înainte de plecarea portughezului de la clubul italian.

10 septembrie
Dacia Buiucani a lansat campania masivă de informare a comunității despre pandemia covid-19, despre restricțiile și prevedrile legislative și  au explicat cu cuvinte simple ce trebuie să facă comunitatea ca să fie cu toții în siguranță.

16 septembrie
Dacia Buiucani organizează vizita Lui Mario Leo în clubul lor, Mario fiind unul dintre cei mai buni specialiști în sports social media din lume, compania sa având în portofoliu nume ca Borussia Dortmund, Juventus Torino sau Manchester City.

21 septembrie
Dacia Buiucani a inițiat un sondajinteractiv pentru suporterii echipei cu tema: " Alege jucătorul meciului!", după fiecare partidă disputată acasă. Sondajul înregistrează rezultate foarte bune, în special pe instagram unde sute de suporteri votează, până la sfâșitul anului, cine este cel mai bun jucător al meciului.

7 octombrie 2021
Dacia Buiucani a organizat o campanie de strângere de fonduri "Fii puternic Marius!" pentru portarul echipei, Marius Sorocean, care a fost preluată de foarte multe alte cluburi de fotbal dar și de jucătorii naționalei și de Federația Moldovenească de fotbal. Într-un final, Dacia Buiucani a produs una dintre cele mai mari campanii de strângere de fonduri în istoria sportului autohton.

10 octombrie 2021
Dacia Buiucani a inițiat colaborarea cu Federația Națională de Gimnastică Estetică alături de care au organizat show-urile din pauzele meciurilor de acasă din Divizia A. Statisticile prezenței la meciuri după inițierea acestui parteneriat  au arătat o creștere radicală, culminând cu stadionul plin de la ultimul meci de acasă din 2021.

16 octombrie 2021
Dacia Buiucani au organizat al doilea chestionar cu comunitatea fotbalistică în care au încercat să elucideze care sunt plusurile și minusurile clublui în viziunea oamenilor care îi urmăresc.

3 noiembrie 2021
Dacia Buiucani au lansat campania offline –"Fii parte a Familiei Dacia", în cadrul căreia printăm 4 bilboarduri de
dimensiune mare care întâlnesc suporterii noștri începând de la poarta stadionului , intrarea spre tribune, sediul administrativ și food zona de pe stadion. Pe bilboarduri sunt QR code-urile către paginile noastre de instagram și facebook ceea ce permite foarte simplu suporterilor să scaneze aceste coduri și să devină urmăritorii noștri pe social media.

 

28 noiembrie 2021
Dacia Buiucani a lansat un concurs de poezii cu tema: De ce iubesc Dacia Buiucani ? Poeziile au participat la o extragere de premii dintre care premiul cel mare a fost un tricou veritabil al clubului. De asemenea, poezia câștigătoare a fost publicată în cartea pentru copii pe care Dacia Buiucani a pregătit recent.

3 decembrie 2021
Dacia Buiucani a lansat împreună cu Tudor Bejan, cel mai mare turneu de iarnă pentru copii din țară. La turneu au participat 96 de echipe, peste 1500 de copii din 3 țări. Pentru participanți cât și pentru toți suporterii veniți în număr mare la stadion, au fost pregătite numere artistice. La final de eveniment au fost înmânate premii speciale. 
 

9 decembrie 2021
Dacia Buiucani a organizat campania socială "Sărut mâna, doctore!" În cadrul campaniei echipa a facut o vizită la Institutul de Medicină Urgentă din capitală, unde au dăruit cadouri și au venit cu mesaje de mulțumire pentru medicii din prima linie care se luptă împotriva covid-19.


22 decembrie 2021
Dacia Buiucani au vizitat liceul Alexandru Ioan Cuza, din Chișinău împreună cu directorul sportiv al Daciei Buiucani și doi jucători de la prima echipă, unde au discutat cu copiii despre educația prin sport, despre valorile cultivate de fotbal și tendințele de moment.

24 decembrie 2021
Dacia Buiucani a înmânat cadouri printre care ghete de fotbal și dulciuri copiilor din echipă cu situație familială anevoiasă și copiilor care învațâ gratuit în școala sportivă

 

24 decembrie 2021
Dacia Buiucani a organizat o sărbătoare grandioasă pentru toți copiii pe Joma Arena unde au petrecut concursuri vesele și au dăruit cadouri din partea lui Moș Crăciun, care au provocat copiilor și comunității fotbalistice emoții frumoase.