• Fii alături de Echipa Țării

Community Development Officer

Community Development Officer. FC Dinamo Auto

27 dec 2021 de Maria Teeşanu
GALERIE

FC Dinamo Auto este unul dintre cele 6 cluburi de fotbal din Republica Moldova implicat în proiectul Community Development Officer, care face parte din programul UEFA GROW.
Evgheni Balaniuc este managerul CDO al dinamoviștilor.
În perioada februarie-decembrie 2021, Evgheni Balaniuc a elaborat și implementat o serie de acțiuni menite să crească considerabil vizibilitatea clubului în mediul online. 

23.02.2021. Tiraspol
Dinamo Auto a organizat o acțiune comună cu echipa de mini-fotbal amatori Krasnaya Zvezda și au felicitat colegii cu sărbătoarea lor profesională. La eveniment au participat jucătorii Dinamo-Auto Artiom Litveacovși Serghei Gafina.

03.07.2021. Tiraspol
Jucătorii Dinamo Auto, Shahrom Samiev și Serghei Skitsenko au participat la festivitatea de premiere la mini-fotbal amator și au înmanat premii de la club.

03.08.2021. Tiraspol
De Ziua Internațională a Femeii, jucătotii Dinamo-Auto au felicitat echipa feminină Legia Tiraspol. Dinamoviștii au avut un antrenament comun, s-au impreietenit și au avut emoții mari. La eveniment au participat jucătorii clubului Maxim Bardîș, Artem Bilinsky, Dmitrii Rogac și Yehor Kondratiuk.

04.10.2021. Ternovca
Dinamo Auto au realizat un sondaj amuzant printre jucătorii clubului. Dinamo a vorbit despre simpatiile lor în ajunul El Clásico Barcelona - Real.
Video îl vezi AICI.

05.09.2021. Ternovca
Dinamo Auto Împreună cu voluntarii clubului l-au felicitat pe veteranul Marelui Război Mondial, Igor Vaganov, care locuiește în Ternovca.

29.05.2021. Tiraspol
Dinamo Auto împreună cu partenerii clubului au organizat un concurs de prognoză în rândul abonaților din rețelele de socializare. Câștigătorul a primit un cadou valoros.

16.06.2021. Ternovca
Dinamo Auto s-au întâlnit cu voluntarii clubului și au oferit activiștilor tricouri de club și cadouri.

14.08.2021. Ternovca
Dinamo Auto a organizat o strângere de fonduri pentru animale fără adăpost. Acțiunea a durat pe parcursul a mai multor meciuri pe teren propriu. De asemenea, în pauzele meciurilor, au fost organizate concursuri pentru spectatori. Câștigătorii au primit premii de la club.

09.08.2021. Tiraspol
Dinamo Auto au participat la organizarea unui turneu de mini-fotbal pentru copii. Dinaoviștii au premiat cei mai buni jucători ai competiției.

15.10.2021. Tiraspol
Dinamo Auto s-au întâlnit cu jurnalişti din Italia şi fondatorii muzeului fotbalului din Milano. De acum încolo tricoul Dinamoviștilor este prezentat la expozițiile de fotbal din Italia.

22.11.2021. Bender
Dinamo Auto a vizitat și a oferit ajutor orfelinatului pentru animale din Bender. La acțiune au participat jucătorii Maxim Bardîș și Artem Bilinsky.

23.12.2021. Ternovca
Dinamo Auto au vizitat o școală din Ternovca. Jucătorii au povestit despre club, au organizat concursuri și au înmânat cadouri. La eveniment a fost prezent jucătorul echipei Vadim Cemîrtan.