• Fii alături de Echipa Țării

Gala Laureaţilor Asociaţiei Presei Sportive din Moldova

24 dec 2021 de Ion Buga
GALERIE

Joi seara, la Chișinău s-a desfăşurat tradiționala Gala Laureaţilor Asociaţiei Presei Sportive din Moldova. În cadrul evenimentului au fost premiaţi cei mai buni sportivi ai anului 2021, antrenori şi echipe, desemnaţi în urma unui sondaj la care au participat membrii APSM.

 

La ceremonia prilejuită acestei gale au fost prezenţi conducători de federații, jurnaliști sportivi, alți oficiali și oaspeți. Cu un mesaj de salut s-a adresat Eduard Ciobanu, președintele APSM.

 

Federația Moldovenească de Fotbal s-a ales cu distincția “Partener APSM” pentru promovarea şi susţinerea presei sportive. Diploma de excelență a fost înmânată vicepreședintelui FMF, Dragoș Hîncu.

 

Campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol a fost desemnată cea mai bună echipă a anului, datorită prestației excelente pe arena internațională. Premiul a fost oferit ofițerului de presă al clubului, Miroslav Primovici.

 

Cu un premiu special s-a ales naționala de fotbal a jurnaliştilor sportivi din Moldova, care în acest an a câștigat trei turnee internaţionale, la Sharm El-Sheikh (Egipt), Druskininkai (Lituania) și Tbilisi (Georgia).

 

Sportivul anului în viziunea jurnaliștilor a fost desemnat Victor Ciobanu (lupte greco-romane).

Foto: Aurelia CIOBANU