• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Declarația selecționerului Serghei Cleșcenco după tragerea la sorți a grupelor Ligii Națiunilor

16 dec 2021 de Victor Daghi

Selecționerul Serghei Cleșcenco a comentat rezultatul tragerii la sorți a grupelor Ligii Națiunilor.

 

Serghei Cleșcenco: „Dubla din martie cu Kazahstanul este foarte importantă pentru noi, deoarece ne dorim să ajungem în grupa C. E vorba de prestigiul țării, plus la asta vom avea adversari mai puternici. Consider că, pentru a închega un colectiv unit și pentru a avea o atmosferă psihologică mai bună în echipă, este mai bine să jucăm cu adversari mai puternici.   

Despre grupa C3, în care am nimerit cu Belarus, Azerbaidjan și Slovacia, pot să vă spun că am jucat recent atât cu belorușii cât și cu azerii. Am învins azerii cu 1-0 anul acesta. Cunoaștem bine aceste echipe, sunt adversari acceptabili, cu care se poate și trebuie de luptat pentru puncte. Slovacia este favorita grupei, am văzut meciurile slovacilor cu selecționata Rusiei, au o echipă bună și rușilor le-a fost greu să se impună.  

Referitor la grupa D1, în care putem juca cu Letonia, Liechtenstein și Andorra. Un lucru este cert: echipele din această grupă sunt mai slabe decât cele din grupa C. Toate aceste Naționale sunt aproape de același nivel. Consider că trebuie să luptăm pentru victorie în toate meciurile cu aceste echipe.”