• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE 17:00. CSF Bălți - Petrocub

27 noi 2021 de Victor Daghi

 

CSF Bălți – Petrocub

 

27 noiembrie. Bălți, stadionul Municipal
Arbitru: Piotr STOIANOV

Asistenți: Vadim VICOL și Anatolie BASIUL

Arbitri adiționali: Igor BOȘCA și Denis IVLEV

Al 4-lea oficial: Artur MACOVEI

 

CSF Bălți: 1.Iulian-Sebastian AGACHI, 2.Alvaro BELY MEDINA, 7.Nichita MOȚPAN, 11.Daniel DANU, 14.Serhii MOLOCHKO, 20.Emmanuel Chinemerem ALARIBE, 26.David CEMSCHI, 27.Ruben Marcelo GOMEZ GARCIA, 30.Petru COSTIN, 31.Welington Matsukichi DA SILVA TAIRA, 44.Denis FURTUNA

Rezerve: 22.Victor STRAISTARI, 25.Artur NAZARCIUC, 8.Andrei BURSUC, 10.Igor ȚÎGÎRLAȘ, 17.Serghei MIȘCOV, 18.Piotr GHERMAN, 19.Zotsara RANDRIAMBOLOLONA, 21.Oleg PLATNIUC, 73.Chinaza Miracle NWAUTOBO, 92.Maxim BUCĂTARU

Antrenor: Leonid TCACI

 

Petrocub: 1.Mickael MEIRA, 9.Vladimir AMBROS, 11.Sergiu PLATICA, 17.Victor BOGACIUC, 19.Mikhail PLATIKA, 20.Donalio MELACHIO DOUANLA, 22.Ștefan EFROS, 73.Ioan-Călin REVENCO, 90.Ion JARDAN, 93.Constantin SANDU, 94.Corneliu COTOGOI

Rezerve: 99.Igor MOSTOVEI, 2.Jacques Ghislain ONANA NDZOMO, 13.Artem FEDOROV, 14.Alexandru VLAS, 18.Vadim GULCEAC, 27.Artiom ROZGONIUC, 77.Ruslan BÂNZARU, 80.Alexandru GRAUR, 97.Marius IOSIPOI

Antrenor: Lilian POPESCU

 

CSF Bălți și Petrocub Hîncești se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, într-un meci al etapei a XIX-a a Diviziei Naționale. Partida de la stadionul Municipal din Bălți va fi transmisă în direct de postul de televiziune Moldova 2. De asemenea, jocul va fi retransmis de site-ul nostru, pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a stabilit noi măsuri de sănătate publică pentru limitarea răspândirii infecției COVID-19 în cadrul evenimentelor publice desfășurate în aer liber. 

 

În actuala ediție, echipele s-au întâlnit de două ori.

 

Pe 7 august 2021, în etapa a 5-a, la Bălți, Petrocub s-a impus cu 4-2, iar golurile au fost marcate de Vladimir Ambros-2, Mikhail Platika, Vadim Gulceac, respectiv, Maxim Potîrniche (autogol) și Serhii Molochko.

 

Iar pe 26 septembrie 2021, la Hîncești, din nou a câștigat Petrocub, cu 3-0, iar golgheterul campionatului Vladimir Ambros și-a trecut în cont un hat-trick.

 

Petrocub a mai jucat cu CSF Bălți un meci amical, pe 29 ianuarie 2021. Vicecampioana Moldovei a învins atunci cu 2-1 în partida jucată pe stadionul Centrului de pregătire al selecționatelor naționale de la Vadul lui Vodă. Golurile au fost marcate de Ion Jardan și un jucător aflat în probe, respectiv, Igor Țîgîrlaș, din penalty.

 

Formația bălțeană a fost învinsă de Dinamo-Auto cu 1-0 în etapa trecută și a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în campionat. Formația antrenată de Igor Rakhaiev, cu 20 de puncte, a căzut pe locul 6 în clasament.

 

Echipa de la nordul Moldovei va putea conta în acest meci pe serviciile mijlocașilor Ruben Marcelo Gomez Garcia și Nichita Moțpan, care au fost suspendați, pentru cumul de cartonașe galbene, în etapa trecută.

 

Petrocub a terminat la egalitate (1-1) meciul cu Sfîntul Gheorghe din etapa trecută și cu 38 de puncte, conduce în clasamentul Diviziei Naționale.

 

Vladimir Ambros, cu 11 goluri, conduce în clasamentul golgheterilor. Mikhail Platika are în activ 9 goluri, în timp ce un alt jucător de la formația din Hîncești, ucraineanul Artem Fedorov a înscris 6 goluri.