• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Hai la fotbal! Final de sezon în AMOLIGA cu două meciuri de aur!

26 noi 2021 de Ion Buga

Spectacol fotbalistic la final de sezon în AMOLIGA 2021! Competiția se va încheia sâmbătă, 27 noiembrie, cu două „meciuri de aur” care vor stabili campioanele naționale la socca. Partidele decisive vor avea loc la superba arenă din Parcul La Izvor al capitalei, iar spectatorii vor avea parte de mai multe surprize din partea organizatorilor!  

 

Vino la stadion să-i vezi la treabă pe foștii internaționali moldoveni, printre care Victor Golovatenco, Alexandru Onica, Alexandru Gațcan, Serghei Epureanu, Nicolae Josan, Ghenadie Orbu, Oleg Șișchin, Alexandru Popovici sau alți jucători cunoscuți din fotbalul național.


Programul meciurilor din 27 noiembrie:

Amoliga Veterani

ora 12:00: FC Tiraspol – Avîntul
ora 15:00 (finala): Viișoara – Geotermal 


Socca Moldova, împreună cu FMF, în acest sezon a organizat primul campionat Socca printre veterani Amoliga-2021 (7x7). Iar veteranii fotbalului moldovenesc nu au dezamăgit. Geotermal Chișinău și Viișoara Speia, ambele cu câte 18 puncte, vor lupat cu trofeul pe masă!

 

Amoliga Națională

ora 13:30 (meci pentru locul 3): Termoelectrica ​​- FC Tiraspol
ora 16:30 (finala): Torpedo – Nistru-Rostimport

 

Torpedo și Nistru-Rostimport vor lupta într-un alt meci de aur al zilei. Ambele echipele au aceeași linie de clasament – fiecare cu câte 21 de puncte. Câștigătorea va deveni campioană de toamnă Amoliga-2021 și se va califica în ediția viitoare a Ligii Campionilor Socca.

 

Socca Moldova și Federația Moldovenească de Fotbal invită spectatorii pentru a viziona ultima zi a Amoliga 2021. Vă asteaptă:

- Meciuri ale celor mai bune echipe socca și două „meciuri de aur”

- Stadion de ultimă generație în raza orașului în zona parcului

- Bere proaspătă de la partenerul nostru tehnic – Gotter

- Cadouri dulci pentru copii

- Atmosferă de la DJ și MC

- Joc de lumini în timpul meciurilor

- Ceremonia de premiere cu efecte speciale

 

Intrarea la toate meciurile este liberă.

 

Spectatorii (de la 18 ani) vor putea intra pe stadion dacă au certificat de vaccinare complet împotriva COVID-19, test PCR negativ, făcut în ultimele 72 de ore. Și, de asemenea – certificate de prezență a anticorpilor sau un certificat care confirmă că persoană a avut Covid în ultimele șase luni.