• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE 13:00. Dinamo-Auto – CSF Bălți

20 noi 2021 de Victor Daghi

 

Dinamo-Auto – CSF Bălți

 

20 noiembrie. Ternovca, stadionul Dinamo-Auto
Arbitru: Andrei BREGUȚA

Asistenți: Zaharia COTRUȚĂ și Tudor BOLOGA

Al 4-lea oficial: Ion BÎLEA

 

Dinamo-Auto: 16.Maxim BARDÎȘ, 4.Andrei NOVICOV, 5.Igor CHIPERI, 6.Artiom BILINSCHII, 8.Orkhan GURBANLI, 9.Octavian BULAT, 14.Alexandru STARÎȘ, 19.Maxim MIHALIOV, 21.Dan PUȘCAȘ, 22.Marin CĂRUNTU, 30.Serghei GAFINA

Rezerve: 1.Cristian APOSTOLACHI, 2.Valeriu GAIU, 7.Serghei SCHIȚENCO, 10.Vadim CEMÎRTAN, 17.Alexandr CUZMENCO, 18.Maxim BLAJCHIN, 23.Vladislav BOICO, 27.Marius MANOLE

Antrenor: Igor DOBROVOLSKI

 

CSF Bălți: 1.Iulian-Sebastian AGACHI, 2.Alvaro BELY MEDINA, 8.Andrei BURSUC, 11.Daniel DANU, 14.Serhii MOLOCHKO, 18.Piotr GHERMAN, 20.Emmanuel Chinemerem ALARIBE, 30.Petru COSTIN, 31.Welington Matsukichi DA SILVA TAIRA, 44.Denis FURTUNA, 92.Maxim BUCĂTARU

Rezerve: 22.Victor STRAISTARI, 10.Igor ȚÎGÎRLAȘ, 17.Serghei MIȘCOV, 19.Zotsara RANDRIAMBOLOLONA, 21.Oleg PLATNIUC, 26.David CEMSCHI, 73.Chinaza Miracle NWAUTOBO

Antrenor: Igor RAKHAIEV

 

Dinamo-Auto Tiraspol și CSF Bălți se întâlnesc astăzi, de la ora 13:00, într-un meci al etapei a XVIII-a a Diviziei Naționale. Partida de la stadionul Dinamo-Auto din Ternovca va fi transmisă în direct de site-ul nostru, pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a stabilit noi măsuri de sănătate publică pentru limitarea răspândirii infecției COVID-19 în cadrul evenimentelor publice desfășurate în aer liber. 

 

În actuala ediție, echipele s-au întâlnit de două ori.

 

Pe 31 iulie 2021, în etapa a 4-a, CSF Bălți s-a impus cu 4-1 în meciul jucat la Ternovca. Golurile au fost marcate de Denis Furtuna-2, Emmanuel Chinemerem Alaribe, Nichita Moțpan, respectiv, Artem Fedorov.

 

Iar pe 22 septembrie 2021, la Bălți, deja s-a impus Dinamo-Auto cu 4-2. Golurile au fost marcate de Dan Pușcaș-2, Maxim Mihaliov, Marin Căruntu, respectiv, Nichita Moțpan, din penalty, și Igor Țîgîrlaș.

 

Dinamo-Auto a învins codașa FC Florești cu 5-1 în ultima etapă. În clasament, formația din Tiraspol, cu 20 de puncte, se situează pe locul 6.

 

De partea cealaltă, CSF Bălți a fost învins de Sfîntul Gheorghe cu 1-0 în etapa trecută și a ajuns la 3 înfrângeri consecutive în campionat. Formația antrenată de Igor Rakhaiev, cu 20 de puncte, se situează pe locul 5 în clasament.

 

CSF Bălți se află în clasament mai sus decât Dinamo-Auto datorită unui golaveraj mai bun din meciurile directe.

 

Echipa de la nordul Moldovei nu va putea conta în acest meci pe serviciile mijlocașilor Ruben Marcelo Gomez Garcia și Nichita Moțpan, care sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene.