• Fii alături de Echipa Țării

Școala de antrenori

ȘFA. Prelungirea licențelor de antrenori

16 noi 2021 de Ion Buga

Școala Federală de Antrenori din Moldova anunță deschisă perioada de depunere a dosarelor pentru prelungirea licențelor de antrenori, eliberate de către această instituție, expirate sau care expiră la finele anului curent (31/12/2021). 

 

Perioada de depunere a dosarelor este 16/11/2021 – 16/12/2021. Dosarele se vor depune în format electronic pe adresa electronică – sfa@fmf.md 

 

Subiectul mail-ului transmis trebuie să conțină următorul text – NP antrenorului, Cerere prelungire licența (C/B/A/PRO, etc) nr. (se indică nr.licenței). (EX. – Albu Ion, Cerere prelungire licența X UEFA nr.1010) 

 

Pentru a fi eligibil spre prelungire, antrenorul trebuie să posede certificate eliberate de către ȘFA, care confirmă faptul că acesta are adunate 15h/credite, timp de 3 ani diferiți de activitate în calitate de antrenor. Dosarul se depune on-line și trebuie să conțină următoarele: 

- Copie scan diploma de antrenor 
- Copie scan licența de antrenor 
- Copie scan buletin de identitate antenor 
- Copie scan a celor 3 certificate, în cazul în care certificatele nu au fost ridicate de la ȘFA, este obligatoriu de indicat data cursului la care a participat antrenorul 
- Copie scan, bon de plată pentru prelungirea licenței (prețurile sunt indicate aici
- Copie scan a acordului cu privire la prelucrarea datelor personale 
- Copie scan a declarației de integritate 
- Poză coloră, varianta digitală (format 3x4) 

 

La ridicarea licenței va fi nevoie de prezența fizică a antrenorului-solicitant, cu tot dosarul sus anunțat, precum și prezentarea obligatorie a carnetului de antrenor pentru a fi completat și vizat pentru următorii 3 ani. 

 

Prelungirea licenței se face ca și până acum, pentru o perioadă de 3 ani, astfel, licențele prelungite în această sesiune vor fi valabile până la data de 31/12/2024. Rechizitele bancare pentru efectuarea plății pentru prelungirea licenței sunt: 

 

Denumirea - Federația Moldovenească de Fotbal 
Adresa juridică – MD-2012, mun.Chișinău, str.Tricolorului, nr.39 
Codul fiscal – 1009620000480 
Codul TVA – 0505997 
Telefon – 022-21-03-90 
MD09ML000000002251300617 
BC “Moldindconbank” SA Sucursala “Stabil” Chișinău 

 

Rugăm respectuos toți antrenorii să depună dosarele printr-un singur mail, cu tot dosarul integral. În cazul în care lipsește unul din actele solicitate, dosarul va fi respins. Antrenorii posesori ai licenței PRO UEFA, a căror Refresh Course este planificat pentru 10 decembrie, sunt rugați să depună dosarul după participarea la curs.

DOCUMENTE ANEXATE

Declarație de integritate
Acord cu privire la prelucrarea datelor personale