• Fii alături de Echipa Țării

Achită cu cardul Mastercard de la MAIB și câștigă bilete la meciul Sheriff Tiraspol - Real Madrid

16 noi 2021 de Reporter FMF

Cardul Mastercard de la maib îți oferă șansa de a asista direct din tribune la cel mai spectaculos și așteptat meci de fotbal! Sheriff Tiraspol și Real Madrid se vor întâlni, pe 24 noiembrie, pe stadionul de la Tiraspol, iar tu poți fi printre cei 35 de câștigători care vor primi câte 2 bilete la meci, dacă efectuezi plăți de cel puțin 300 de lei cu cardul Mastercard de la maib. Un alt premiu al promoției este certificatul de 1000 de lei pentru cumpărături la adidas, partenerul general UEFA CHAMPIONS LEAGUE. Per total avem de oferit 50 astfel de certificate.

 

Extragerea va avea loc pe 19 noiembrie, astfel încât vei avea destul timp să te pregătești pentru această experiență inedită.

  

Achită cu cardul Mastercard de la maib, participă la promoție și ai șansa să vezi cum Sheriff scrie istoria fotbalului moldovenesc.

 

Încă nu ai un card Mastercard de la maib? Îți propunem să deschizi un card gama și să profiți de mai multe avantaje: cashback de până la 15%, servicii premium, cardul de debit se transformă ușor într-un card de credit etc. 

 

Cum să-l deschizi? Comandă cardul gama prin aplicația mobilă MAIBank, cu livrare la domiciliu sau vino la orice sucursală maib.

 

Pentru mai multe detalii accesează Programul campaniei sau apelează Contact Center la 1313.