• Fii alături de Echipa Țării

Acțiune sociala din cadrul proiectului UEFA CDO în orașul Bălți

12 noi 2021 de Maria Teeşanu
GALERIE

Fotbaliștii din CSF Bălți au făcut o vizită la Instituția de Educație Timpurie ”Zâmbetul” din mun. Bălți, pentru a premia participanții concursului de desen cu tematica: CSF Bălți în viziunea celor mici.

Copiii au fost nespus de bucuroși să-i vadă personal pe jucătorii Serhii Molochko, Taira Welington, Bely Alvaro Medina și Emmanuel Alaribe, care au apreciat efortul picilor cu premii și poze împreună.

Din cele 80 de lucrări adunate au fost alese 3 cele mai reușite. Autorii picturilor Emma Ciuric, Alexandru Fusu și Alexandru Ianachevici au primit premiile principale. De menționat că discipolii antrenorului Igor RAKHAIEV au decis să aprecieze și munca celorlați participanți, dăruind fiecărui copil câte o carte personalizată de colarat cu emblema echipei de fotbal din Bălți.

Întâlnirea a avut loc în aer liber, în ograda grădiniței, cu respectarea tuturor cerințelor de prevenire a răspândirii virusului COVID-19.

Concursul a fost organizat în cadrul proiectului UEFA CDO, la care formația din nordul țării s-a alăturat la începutul acestei ediții de campionat, Divizia Națională. De atunci au fost organizate diverse evenimente menite să familiarizeze și să apropie publicul de echipa de fotbal din localitate.