• Fii alături de Echipa Țării

Programul de presă pentru meciul Moldova - Scoția

09 noi 2021 de Anatolie Bodean

Federația Moldovenească de Fotbal informează reprezentanții mass-media acreditați despre evenimentele programate cu ocazia meciului cu Scoția din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2022 (12 noiembrie, ora 19:00, Stadionul Zimbru din Chișinău).

 

Programul de presă include:

Joi, 11 noiembrie
10:00-10:30 - conferința de presă cu participarea selecționerului Roberto Bordin și a unui jucător / Stadionul Zimbru
15:00-15:15 - antrenamentul Naționalei Moldovei / CPSM din Vadul lui Vodă (primele 15 minute sunt deschise pentru presă)

 

Important: Accesul la evenimente se va face în baza acreditării care va fi remisă înaintea conferinței de presă de joi, 11 noiembrie, în baza confirmării remise pe poșta electronică. De asemenea, accesul va fi posibil doar respectând toate cerințele Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP), cu prezentarea unuia din documentele:

- certificatul de vaccinare împotriva COVID-19, cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital), valabil după o perioadă de 14 zile de la finalizarea schemei de vaccinare;
 

- rezultatul negativ al testului RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore;
 

- concluzia medicală ce confirmă că persoana a suportat COVID-19 în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi (6 luni);
 

- act confirmativ de prezență a anticorpilor anti-COVID-19, valabil pe durata a 90 de zile de la data efectuării investigației.

 

Persoanele implicate în organizarea jocului la stadion (inclusiv reprezentanții mass-media) vor trece printr-un filtru de securitate în sănătate publică (chestionar, termometrizare) înainte de intrarea pe teritoriul arenei ''Zimbru''.

 

Selecționata Scoției se află în cantonament în Spania (stațiunea La Finca). Anume acolo, oaspeții noștri vor organiza activitățile lor media pe 11 noiembrie:
 

13:00 - conferința de presă (format online)
11:30 - antrenamentul oficial