• Fii alături de Echipa Țării

Delegarea oficialilor moldoveni la meciurile din cupele europene

02 noi 2021 de Ion Buga

UEFA ne-a comunicat delegarea unor specialiști calificați din Republica Moldova la meciurile din cadrul cupelor europene. 

 

Astfel, Adrian IXARI (foto) va lucra în calitate de Delegat UEFA la meciul Malmö (Suedia) - Chelsea (Anglia) din grupa H a Ligii Campionilor, programat astăzi pe stadionul din orașul Malmö.

 

Diana BULGARU va activa ca delegat UEFA la partida Trabzonspor (Turcia) - Midtjylland (Danemarca) din turul doi preliminar al Youth League (drumul campioanelor), care va avea loc la arena Ortahisar Yavuz Selim din orașul Trabzon.

 

Igor POPOV va lucra ca Venue Director la meciul Sheriff (Moldova) - Inter (Italia) din UEFA Champions League, care va avea loc pe 3 noiembrie la Arena Mare a Complexului Sportiv Sheriff din Tiraspol.

 

Igor ȘAȚKII a fost numit observatori de arbitri UEFA, iar Ion ORLIC al patrulea oficial la meciul echipelor de tineret U19, Sheriff - Inter, programat pe 3 noiembrie pe Arena Mică a Complexului Sportiv Sheriff din Tiraspol.

 

De-a lungul anilor, angajații și specialiștii FMF se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA.