• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Divizia A. Rezultatele meciurilor jucate astăzi în etapa a XII-a

30 oct 2021 de Victor Daghi

În etapa a 12-a din Divizia A, astăzi s-au disputat ultimele trei meciuri. Sporting Trestieni a învins Speranța Drochia cu 3-0. Echipa antrenată de Marian Ciobanu a egalat-o la puncte pe lidera Spartanii, dar rămâne pe locul 2 în clasament, deoarece a fost învinsă în partida directă.

Alte două meciuri s-au terminat la egalitate. La Ungheni, FC Sucleia și FCM-ul din localitate au condus câte o dată, dar până la urmă echipele s-au mulțumit cu câte un punct. Iar la Rîbnița, Real Succes a obținut un alt punct important în lupta pentru evitarea retrogradării, după ce în etapa trecută formația antrenată de Dumitru Iurcu a învins destul de surprinzător formația Sporting cu 2-0.

 

Vă prezentăm rezultatele partidelor și marcatorii golurilor: 

FCM Ungheni – FC Sucleia 2-2 (Raphael Koroma 59-autogol, Gean-Marian Rotaru 71 / Nichita Lazarev 54, Francis Teh Conteh 82)

Iskra Rîbnița – CS Real Succes Chișinău 1-1 (Cătălin Lungu 61 / Denis Cilipic 73)

FC Sporting Trestieni – FC Speranța Drochia 3-0 (Andrian Apostol 18, Constantin Iavorschi 73, Filip Cheltuitor 90+3)

FC Cahul-2005 – CS Dacia-Buiucani Chișinău 0-3 (victorie tehnică)

 

Ieri s-au jucat primele două meciuri ale etapei a 12-a: FC Victoria Chișinău – Sheriff-2 Tiraspol 2-1, FC Olimp Comrat – CSF Spartanii Selemet 1-3

 

                                                                                                                   Clasamentul la zi

 

Transmisiunile în direct ale tuturor meciurilor Diviziei A 2021/22 și rezumatele video sunt accesibile pe site-ul Eleven Sports.

 

Etapa următoare va avea loc după următorul program: 

5 noiembrie: FC Olimp – FCM Ungheni, CS Dacia-Buiucani – FC Sporting, CS Real Succes – FC Victoria, Sheriff-2 – FC Sucleia

6 noiembrie: FC Speranța - Iskra

Toate meciurile vor începe la ora 13:00.