• Fii alături de Echipa Țării

Un nou trofeu pentru jurnaliștii sportivi moldoveni! Au devenit campioni și în Georgia!

29 oct 2021 de Ion Buga

Naționala jurnaliştilor sportivi din Moldova au câștigat un nou turneu internaţional de fotbal în acest an! După victoriile de la Sharm El-Sheikh (Egipt) şi Druskininkai (Lituania), cronicarii noștri au triumfat și la Media Cup Tbilisi 2021, găzduit de capitala Georgiei.

 

În faza grupelor, Moldova a obținut o victorie cu Azerbaidjan (scor 5-2) și două remize cu Lituania (2-2) și Ucraina (0-0). Aceste rezultate i-au permis să se califice în semifinale, unde a fost învinsă Georgia cu 4-1. În meciul decisiv, jurnaliștii moldoveni s-au impus în fața colegilor din Armenia, tot cu 4-1. Pe locul 3 s-a clasat Ucraina, care a trecut în finala mică de Georgia (4-3).

 

Cel mai bun golgheter al turneului a devenit jucătorul echipei noastre Serghei Ursul (8 goluri).

 

La ceremonia de premiere a fost prezent președintele Federației de Fotbal din Georgia, Levan Kobiashvili.

 

Eduard Ciobanu, președinte APSM: ”Tradițional, alături de presa noastră sportivă se află Federația Moldovenească de Fotbal. Împreună reuşim lucruri frumoase, menite să contribuie la crearea unei imagini pozitive a Republicii Moldova pe arena internaţională.”

 

Federația Moldovenească de Fotbal aduce sincere felicitări cronicarilor sportivi pentru încă un succes înregistrat pe arena internațională. Împreună dezvoltăm fotbalul moldovenesc!