• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Naționala U17. Grecia - Moldova, de la 15:00

29 oct 2021 de Victor Daghi

Naționala de juniori mici a Moldovei va juca astăzi, de la ora 15:00, cel de-al doilea meci din preliminariile Campionatului european U17 2022, grupa 8. Partida cu Grecia se va disputa la stadionul Lazaros Xanthopoulos din localitatea Svoronos Pierias (Grecia).

 

Meciul va fi arbitrat de către bulgarul Georgi Davidov (36 de ani), arbitru FIFA din 2021. El va fi ajutat de asistenții Georgi Doynov (Bulgaria), Veli-Matti Leppänen  (Finlanda) și al 4-lea oficial Joni Hyytiä (Finlanda). Observator de arbitri UEFA a fost delegat Pavle Radovanovic (Muntenegru), iar delegat UEFA va fi Jaroslav Dudl din Cehia.

 

În celălalt meci al grupei 8, Franța va juca cu Cipru (orașul Katerini, stadionul Municipal, începutul la ora 14:00).

 

Rezultatele primelor meciuri: Franța – Moldova 3-0, Cipru – Grecia 0-3

 

 

                                                                                                  Clasamentul la zi

 

În etapa de elită se vor califica primele două echipe din fiecare grupă și patru selecționate de pe locul trei, cu cele mai bune rezultate înregistrate în meciurile directe cu primele două clasate din cele 13 grupe. Țările de Jos și Spania sunt calificate direct în etapa de elită, având cel mai bun rating UEFA la această categorie de vârstă.

 

Până acum în etapa de elită s-au calificat 16 Naționale, Țările de Jos, Spania, Turcia, Danemarca, Irlanda, Polonia, Elveția, Finlanda, Slovenia, Kosovo, Anglia, Slovacia, Germania, Rusia, Bulgaria și Serbia.

 

Turneul final va avea loc în perioada 16 mai – 1 iunie 2022, în Israel.

 

Citește…

U17. MOLDOVA A CEDAT ÎN FAȚA FRANȚEI

PRELIMINARIILE CAMPIONATULUI EUROPEAN DE JUNIORI U17