• Fii alături de Echipa Țării

Open Fun Football Schools

Open Fun Football Schools. Acțiune dedicată ocrotirii mediului înconjurător

22 oct 2021 de Maria Teeşanu
GALERIE

40 de copii din satul Todirești, r. Anenii Noi, au participat la o acțiune organizată de echipa proiectului CCPA/OFFS + SSP Moldova. Micuții au plantat cu mânuțele lor câte un copac, lângă stadionul unde ei joacă fotbal și unde au loc toate evenimentele Școlilor Deschise de Fotbal Distractiv din această localitate.

După 45 de minute de fotbal distractiv, copiii, fiind plini de entusiazm și energie, au plantat 40 de copaci, alături de echipa proiectului CCPA/OFFS, A.O “Parcurile Viitorului” și primăria comunei Chetrosu.

Unul dintre obiectivele principale al proiectului CCPA/OFFS este ocrotirea mediului înconjurător! Plantarea copacilor a constituit încă un pas mic spre o Planetă mai verde și mai sigură pentru viitorul nostru!

Buna desfășurare a evenimentului a fost asigurată de coordonatorul CCPA/OFFS, Svetlana Patraș, inspectorul federal la fotbal femenin, Natalia Ceban, primarul s.Chetrosu și Todirești, Leonid Zalevschi, directorul Școlii Sportive Anenii Noi, Iurie Purice, alți oficiali.

Proiectul CCPA/OFFS este implementat în ţara noastră de către organizația neguvernamentală CCPA din Danemarca şi FMF din anul 2006. Începând cu anul 2009, CCPA / OFFS este susținut de Agenția Internațională Suedeză de Cooperare pentru Dezvoltare (SIDA), reprezentată de Ambasada Suediei la Chișinău.

Foto: Aurelia CIOBANU