• Fii alături de Echipa Țării

Delegări internaționale

20 oct 2021 de Reporter FMF

UEFA ne-au comunicat delegările unor oficiali din Moldova la meciuri din cadrul cupelor europene și competițiilor internaționale feminine.

 

Astfel, Dragoș Hîncu (foto) va activa în premieră în calitate de delegat UEFA la partida din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial la fotbal feminin, Belgia - Kosovo, programată joi, 21 octombrie, pe stadionul Den Dreef din orașul Leuven.

 

Vladimir Antonov a fost numit observator de arbitri UEFA la meciul Qarabağ (Azerbaidjan) - Kairat (Kazahstan) din cadrul grupei H a UEFA Europa Conference League, programat pe 21 octombrie pe stadionul "Tofiq Bahramov" din Baku.

 

Alina Capațîna va fi Delegat UEFA la meciurile mini-turneului de calificare din Malta din cadrul preliminariilor Campionatului European la fotbal feminin U19, liga B, grupa 4. La competiția, care se desfășoară în perioada 20-26 octombrie, participă reprezentativele Israelului, României, Georgiei și Maltei.

 

Olga Tanscaia va lucra ca observator de arbitri UEFA la partidele mini-turneului de calificare din Bulgaria din cadrul preliminariilor Campionatului European la fotbal feminin U19, liga B, grupa 2. La competiția, care se desfășoară în perioada 20-26 octombrie, participă Naționalele Greciei, Lituaniei, Kazahstanului și Bulgariei.

 

Sergiu Lisnic îndeplinește funcția de delegat UEFA la meciurile mini-turneului de calificare din Belarus din cadrul preliminariilor Campionatului European U17, grupa 13. La competiția, care se desfășoară în perioada 16-22 octombrie, participă Naționalele de juniori ale Angliei, Slovaciei, Armeniei și Belarusului.

 

Angajații și specialiștii FMF, de-a lungul anilor, se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA.