• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE 15:00. FC Florești – CSF Bălți

16 oct 2021 de Victor Daghi

 

FC Florești – CSF Bălți

 

16 octombrie. Bender, stadionul orășenesc
 

Arbitru: Andrei CEBAN
Asistenți: Evghenii URSU și Sergiu BOGDAN

Al 4-lea oficial: Victor BUGENKO

 

FC Florești: 1.Denis MACOGONENCO, 4.Ivan VOROPAI, 9.Andrei COBEȚ, 15.Hamed FONDIKOU, 17.Ion DANILOV, 23.Constantin MANDRÎCENCO, 25.Igor BONDARENCO, 28.Daniel LISU, 29.Ifechukwu Okechukwu AMOBI, 55.Vladimir COVCENCO, 99.Vladimir GHINAITIS
Rezerve: 12.Anton COVAL, 5.Nicolai BACALOV, 10.Grigore COȘCODAN, 19.Denis MACALICI, 22.Laurențiu CHIȚANU, 30.Sandu MATEESCU, 77.Maxim PLEȘCA

Antrenor: Iuri GROȘEV

 

CSF Bălți: 1.Iulian-Sebastian AGACHI, 2.Alvaro BELY MEDINA, 7.Nichita MOȚPAN, 11.Daniel DANU, 14.Serhii MOLOCHKO, 26.David CEMSCHI, 27.Ruben Marcelo GOMEZ GARCIA, 30.Petru COSTIN, 31.Welington Matsukichi DA SILVA TAIRA, 44.Denis FURTUNA, 92.Maxim BUCĂTARU

Rezerve: 22.Victor STRAISTARI, 8.Andrei BURSUC, 10.Igor ȚÎGÎRLAȘ, 18.Piotr GHERMAN, 19.Zotsara RANDRIAMBOLOLONA, 20.Emmanuel Chinemerem ALARIBE, 23.Valentin CHIȘCA, 73.Chinaza Miracle NWAUTOBO

Antrenor: Igor RAKHAIEV

 

FC Florești și CSF Bălți se întâlnesc astăzi, de la ora 15:00, în primul meci al etapei a XIV-a a Diviziei Naționale. Partida de la stadionul orășenesc din Bender va fi transmisă în direct de site-ul nostru, pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a stabilit noi măsuri de sănătate publică pentru limitarea răspândirii infecției COVID-19 în cadrul evenimentelor publice desfășurate în aer liber. 

 

Cele două echipe s-au întâlnit o singură dată în campionatul național. În etapa a 7-a, la Bălți, formația antrenată de Igor Rakhaiev s-a impus cu 3-1. Golurile au fost marcate de Serhii Molochko-2, Maxim Bucătaru, respectiv, Andrei Cobeț.

 

Codașa campionatului a pierdut toate cele 13 meciuri de până acum. Formația de la nordul Moldovei nu a mai simțit gustul victoriei de 145 de zile. Ultima dată FC Florești a câștigat un joc în campionat pe 23 mai 2021, 3-1 cu Zimbru. Echipa antrenată de Iurii Groșev are cel mai slab atac (doar 6 goluri marcate).

 

Pentru FC Florești meciul de azi este cu numărul 50 din Divizia Națională. Echipa antrenată de Iurii Groșev a obținut 9 victorii și 5 remize, fiind învinsă în celelalte 35 de partide. Golaveraj 43-123, 26 de puncte și locul 41 în clasamentul all-time al Diviziei Naționale.

 

Mijlocașul Daniel Lisu poate juca azi, după ce a fost suspendat în etapa trecută pentru cumul de cartonașe galbene.

 

De partea cealaltă, CSF Bălți a câștigat cu 2-1 meciul cu Zimbru din etapa trecută. Formația antrenată de Igor Rakhaiev, cu 17 puncte, se situează pe locul 4 în clasament.

 

Datorită succesului din etapa a 13-a, bălțenii au intrerupt seria negativă compusă din 5 meciuri fără victorie (o remiză și 4 înfrângeri).

 

Totodată, CSF Bălți a urcat pe locul 47 în clasamentul all-time, devansându-le pe Happy End Camenca (15 puncte), Universul Ciuciuleni (16) și Codru Lozova (17).

 

Bălțenii vor putea apela astăzi la serviciile mijlocașului Andrei Bursuc, care a fost suspendat la meciul cu Zimbru.

 

Pe 9 octombrie, CSF Bălți a susținut un meci amical în compania echipei Sfîntul Gheorghe Suruceni. Partida a avut loc la stadionul Zimbru-2 și s-a încheiat cu victoria “sfinților” cu 4-0.

 

Bălțenii l-au legitimat, pe 15 octombrie, pe atacantul Zotsara Randriambololona (27 de ani, ultima echipă – FC Fleury 91, Franța), care poate debuta azi. Jucătorul are cetățenie franceză și a statutului Madagascar și a bifat 14 partide pentru Naționala din Madagascar.