• Fii alături de Echipa Țării

FMF a semnat un acord de colaborare cu Serviciul de Protecție și Pază de Stat

06 oct 2021 de Maria Teeşanu
GALERIE

Federația Moldovenească de Fotbal și Serviciul de Protecție și Pază de Stat și-au consolidat relațiile de cooperare în domeniul sportului prin semnarea unui acord de colaborare.

Acordul semnat astăzi prevede un șir de acţiuni comune cu scopul dezvoltării, promovării și popularizării fotbalului, precum și pentru desfășurarea acțiunilor de asigurare a protecției persoanelor beneficiare de protecție de stat, participante la întrunirile și manifestațiile sportive/fotbalistice, atât în țară, cât și peste hotare.

În cadrul evenimentului, directorul adjunct SPPS, Vasile Popa a declarat că pentru SPPS este important să aibă o bună conlucrare cu toate structurile și organizațiile, în vederea asigurării unui context de maximă securitate pentru persoanele beneficiare de protecție de stat oriunde s-ar afla. 

 

La rândul său, președintele FMF, Leonid Oleinicenco s-a arătat dispus de a dezvolta o cooperare reciproc-avantajoasă cu promovarea unor proiecte benefice pentru ambele părți. 

Acordul de colaborare este încheiat pe o perioadă de 3 ani și poate fi reînnoit, revizuit sau completat, cu acordul scris al părţilor. 

 

sursa: Biroul relații cu publicul SPPS