• Fii alături de Echipa Țării

La mulți ani, dragi profesori!

05 oct 2021 de Ion Buga

Stimați Profesori,

 

Primiți cele mai calde și sincere felicitări cu ocazia zilei profesionale — Ziua Profesorului.

 

Ziua Profesorului este una dintre cele mai frumoase sărbători, pentru că Dumneavoastră ne sunteti profesori, antrenori, mentori, datorită cărora ne-am realizat în viață visele din copilărie.

 

Contribuția Dumneavoastră la dezvoltarea personalității fiecărui copil este crucială, una dintre cele mai importante. Mereu ați fost și rămâneți promotorii bunătății, demnității umane și cei mai buni prieteni ai elevilor și ai părinților. De aceea profesează doar cei mai buni și devotați cauzei de educare a oamenilor.

 

Datorită talentului și măiestriei, Dumneavoastră ajungeți la inimile elevilor și ale discipolilor. Anume de Dumneavoastră depinde cum va arăta societatea noastră în viitor.

Totodată, ținem să evidențiem încă o dată efortul depus de către colectivul didactic din instituțiile în care se implementează proiectul Federației de Fotbal „Fotbal în Școli”, prin care contribuim împreună la propagarea modului sănătos de viață printre copii, iar lecțiile de educație fizică au devenit mai interesante, mai captivante.

 

Vă mulțumim, stimați profesori, pentru munca nobilă, fidelitatea față de profesie, efortul zilnic depus pentru educarea tinerelor generații.

 

Vă dorim bucurii, sănătate, succese, optimism și nu în ultimul rând, elevi motivați, curioși și recunoscători.

 

Cu o deosebită considerație,

Echipa Federatiei Moldovenești de Fotbal