• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Bilete la meciul Moldova - Danemarca. Reguli de acces la stadion

05 oct 2021 de Ion Buga

Federația Moldovenească de Fotbal a anunțat startul procesului de vânzare a biletelor pentru meciul Moldova - Danemarca, din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2022. Partida se va disputa pe 9 octombrie, pe stadionul Zimbru din Chișinău, de la ora 21:45.


Prețul biletelor începe de la 100 lei.

 

Biletele pot fi procurate doar online pe site-ul bilete.fmf.md.

 

Reguli de acces pe stadion

Accesul pe stadion va fi posibil doar respectând toate cerințele Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP). Astfel, suporterii care au atins vârsta de 18 ani vor fi nevoiți să prezinte unul din documentele:

- certificatul de vaccinare împotriva COVID-19, cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital), valabil după o perioadă de 14 zile de la finalizarea schemei de vaccinare;
 

- rezultatul negativ al testului RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore;
 

- concluzia medicală ce confirmă că persoana a suportat COVID-19 în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi (6 luni);
 

- act confirmativ de prezență a anticorpilor anti-COVID-19, valabil pe durata a 90 de zile de la data efectuării investigației.
 

Atenție! Organizatorii pot verifica corespunderea locului ocupat cu cel indicat în bilet și au dreptul de evacuare de pe stadion în cazul ocupării altui loc decât cel indicat în bilet.

ACCESUL LA MECI este posibil cu 2 ore înainte de startul partidei, CU PREZENTAREA BILETULUI ȘI ACTULUI DE IDENTITATE (CU IDNP).