• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE 19:00. CSF Bălți – Dinamo-Auto

22 sep 2021 de Victor Daghi

 

CSF Bălți – Dinamo-Auto

 

22 septembrie. Bălți, stadionul orășenesc
Arbitru: Daniel LUCA
Asistenți: Artur MACOVEI și Mihail PERCIULEAC

Al 4-lea oficial: Igor BOȘCA

 

CSF Bălți: 22.Victor STRAISTARI, 2.Alvaro BELY MEDINA, 7.Nichita MOȚPAN, 8.Andrei BURSUC, 18.Piotr GHERMAN, 27.Ruben Marcelo GOMEZ GARCIA, 30.Petru COSTIN, 31.Welington Matsukichi DA SILVA TAIRA, 44.Denis FURTUNA, 73.Chinaza Miracle NWAUTOBO, 92.Maxim BUCĂTARU

Rezerve: 1.Iulian-Sebastian AGACHI, 10.Igor ȚÎGÎRLAȘ, 11.Daniel DANU, 17.Serghei MIȘCOV, 21.Oleg PLATNIUC, 23.Valentin CHIȘCA, 26.David CEMSCHI, 72.Andrei CALAC, 99.Radu SCOARȚĂ

 

Dinamo-Auto: 16.Maxim BARDÎȘ, 2.Valeriu GAIU, 4.Andrei NOVICOV, 6.Artiom BILINSCHII, 8.Orkhan GURBANLI, 9.Octavian BULAT, 14.Alexandru STARÎȘ, 19.Maxim MIHALIOV, 21.Dan PUȘCAȘ, 22.Marin CĂRUNTU, 30.Serghei GAFINA
Rezerve: 1.Cristian APOSTOLACHI, 5.Igor CHIPERI, 7.Serghei SCHIȚENCO, 10.Vadim CEMÎRTAN, 17.Alexandr CUZMENCO, 18.Maxim BLAJCHIN, 26.Abdula GENAEV, 27.Marius MANOLE 

Antrenor: Igor DOBROVOLSKI

 

CSF Bălți și Dinamo-Auto Tiraspol se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, într-un meci al etapei a XI-a a Diviziei Naționale. Partida de la stadionul orășenesc din Bălți va fi transmisă în direct de site-ul nostru, pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a stabilit noi măsuri de sănătate publică pentru limitarea răspândirii infecției COVID-19 în cadrul evenimentelor publice desfășurate în aer liber. 

 

Cele două echipe s-au întâlnit o singură dată în campionatul național. Pe 31 iulie 2021, în etapa a 4-a, CSF Bălți s-a impus cu 4-1 în meciul jucat la Ternovca. Golurile au fost marcate de Denis Furtuna-2, Emmanuel Chinemerem Alaribe, Nichita Moțpan, respectiv, Artem Fedorov.

 

CSF Bălți nu poate câștiga un meci de 3 etape. Formația antrenată de ucraineanul Igor Rakhaiev, cu 14 puncte, se situează pe locul 3 în clasament.

 

Bălțenii nu vor putea conta în meciul de azi pe atacantul ucrainean Serhii Molochko și atacantul nigerian Emmanuel Chinemerem Alaribe, care sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene. În schimb pot juca azi mijlocașul Nichita Moțpan și apărătorul Petru Costin, care au fost suspendați în etapa trecută.

 

De partea cealaltă, în etapa trecută Dinamo-Auto a obținut a doua victorie consecutivă în campionat și, cu 11 puncte, se află pe locul 7 în clasament.

 

Echipa antrenată de Igor Dobrovolski va putea conta în meciul de azi pe serviciile apărătorului Andrei Novicov, care a fost suspendat în etapa trecută.