• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE 19:00. CSF Bălți – Sfîntul Gheorghe

17 sep 2021 de Victor Daghi

 

CSF Bălți – Sfîntul Gheorghe

 

17 septembrie. Bălți, stadionul Municipal
Arbitru: Andrei COJOCARU
Asistenți: Denis BORISOV și Veaceslav SIVACIOV

Al 4-lea oficial: Denis IVLEV

 

CSF Bălți: 22.Victor STRAISTARI, 2.Alvaro BELY MEDINA, 8.Andrei BURSUC, 9.Serhii MOLOCHKO, 10.Igor ȚÎGÎRLAȘ, 20.Emmanuel Chinemerem ALARIBE, 26.David CEMSCHI, 27.Ruben Marcelo GOMEZ GARCIA, 31.Welington Matsukichi DA SILVA TAIRA, 44.Denis FURTUNA, 92.Maxim BUCĂTARU

Rezerve: 1.Iulian-Sebastian AGACHI, 11.Andrei CALAC, 17.Serghei MIȘCOV, 18.Piotr GHERMAN, 21.Oleg PLATNIUC, 23.Valentin CHIȘCA, 73.Chinaza Miracle NWAUTOBO, 99.Radu SCOARȚĂ

Antrenor: Igor RAKHAIEV

 

Sfîntul Gheorghe: 25.Nicolai CALANCEA, 3.Mihail ȘTEFAN, 4.Artiom LITVEACOV, 7.Alexandr SUVOROV, 13.Teodor LUNGU, 17.Petru OJOG, 19.Serghei SVINARENCO, 22.Jibril IBRAHIM, 23.Ilie DAMAȘCAN, 32.Evgheni OANCEA, 98.Victor STÎNĂ
Rezerve: 1.Maxim RAILEAN, 5.Vitalie PLĂMĂDEALĂ, 8.Alexandru OSIPOV, 11.Fredlin MOMPREMIER, 14.Emmanuel OWUSU, 15.Maxmillian Ugochukwu IHEKUNA, 16.Ion BORȘ, 18.Ion DRAGAN, 21.Eugeniu SLIVCA, 24.Maksym PYROHOV, 88.Nicolai SOLODOVNICOV

Antrenor: Serghei CEBOTARI 

 

CSF Bălți și Sfîntul Gheorghe Suruceni se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, într-un meci al etapei a X-a a Diviziei Naționale. Partida de la stadionul orășenesc din Bălți va fi transmisă în direct de site-ul nostru, pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a stabilit noi măsuri de sănătate publică pentru limitarea răspândirii infecției COVID-19 în cadrul evenimentelor publice desfășurate în aer liber. 

 

Cele două echipe s-au întâlnit în premieră în campionatul național, pe 25 iulie 2021, în etapa a 3-a. Meciul jucat la stadionul Zimbru-2 s-a terminat la egalitate, 1-1. Ucraineanul Serhii Molochko a deschis scorul în minutul 9, iar nigerianul Maxmillian Ihekuna a egalat la unu în minutul 24. CSF Bălți a irosit o ocazie bună de a înscrie golul victoriei în minutul 26, când argentinianul Alvaro Bely Medina a ratat un penalty.

 

“Sfinții” și bălțenii s-au mai întâlnit, pe 13 februarie 2021, într-un meci amical. Echipa din Suruceni a câștigat atunci partida cu 1-0, iar unicul gol a fost marcat de ucraineanul Ivan Bobko.

 

CSF Bălți a remizat cu Milsami (1-1) și a fost învinsă de Sheriff (0-2) în ultimele meciuri din campionat. Formația antrenată de ucraineanul Igor Rakhaiev, cu 14 puncte, se situează pe locul 3 în clasament.

 

Bălțenii nu vor putea conta în meciul de azi pe mijlocașul Nichita Moțpan și apărătorul Petru Costin, care sunt suspendați. În schimb poate juca fundașul Denis Furtuna, care a lipsit în etapa trecută pentru cumul de cartonașe galbene.

 

Datorită remizei cu Milsami, CSF Bălți a adunat 14 puncte și a urcat o poziție în clasamentul all-time al Diviziei Naționale. Formația de la nordul Moldovei a întrecut-o pe Spicul Chișcăreni și se află acum pe locul 50 în această ierarhie, la o lungime de undă de Happy End Camenca.

 

De partea cealaltă, Sfîntul Gheorghe a pierdut surprinzător meciul de acasă cu Dinamo-Auto și se află la a doua înfrângere consecutivă în campionat. Formația din Suruceni a adunat 9 puncte și se situează pe locul 6 în clasament.

 

“Sfinții” l-au transferat recent pe mijlocașul ucrainean Maksym Pyrohov (24 de ani, ultima echipă – Kryvbas Kryvyi Rih, Ucraina, iar în sezonul trecut a jucat la Dinamo-Auto Tiraspol).

 

Fundașul Anatolie Prepeliță, recent transferat la clubul din Suruceni, este în continuare suspendat pentru cartonașul roșu primit pe 2 noiembrie 2019, într-un meci dintre fosta (Zimbru) și noua sa echipă (Sfîntul Gheorghe). În schimb, mijlocașul Teodor Lungu, care a lipsit în etapa trecută pentru cumul de cartonașe galbene, poate juca astăzi.