• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE 19:00. Milsami – CSF Bălți

11 sep 2021 de Victor Daghi

 

Milsami – CSF Bălți

 

11 septembrie. Orhei, complexul sportiv raional 
Arbitru: Stanislav LEU
Asistenți: Vasili ERMIȘCHIN și Denis BORISOV

Al 4-lea oficial: Iurii COVTUN

 

Milsami: 1.Emil TÎMBUR, 4.Igor ARHIRII, 10.Alexandru DEDOV, 14.Vadim DIJINARI, 15.Sergiu NAZAR, 16.Alexandru ANTONIUC, 18.Petru RACU, 20.Vitus AMOUGUI, 23.Vadim BOLOHAN, 24.Eugen ZASAVIȚCHI, 98.Igor LAMBARSCHI 

Rezerve: 31.Victor BUGA, 5.Ion GHIMP, 6.Daniil ZAPOROJAN, 7.Nichita IURAȘCO, 19.Dan PÎSLA, 22.Sergiu ISTRATI

Antrenor: Serghei DUBROVIN

 

CSF Bălți: 22.Victor STRAISTARI, 2.Alvaro BELY MEDINA, 7.Nichita MOȚPAN, 8.Andrei BURSUC, 9.Serhii MOLOCHKO, 10.Igor ȚÎGÎRLAȘ, 20.Emmanuel Chinemerem ALARIBE, 27.Ruben Marcelo GOMEZ GARCIA, 30.Petru COSTIN, 31.Welington Matsukichi DA SILVA TAIRA, 92.Maxim BUCĂTARU

Rezerve: 1.Iulian-Sebastian AGACHI, 17.Serghei MIȘCOV, 18.Piotr GHERMAN, 21.Oleg PLATNIUC, 23.Valentin CHIȘCA, 26.David CEMSCHI, 72.Andrei CALAC, 73.Chinaza Miracle NWAUTOBO, 99.Radu SCOARȚĂ

Antrenor: Igor RAKHAIEV

 

Milsami Orhei și CSF Bălți se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în cel de-al doilea meci al etapei a IX-a a Diviziei Naționale. Partida de la complexul sportiv raional din Orhei va fi transmisă în direct de postul de televiziune Moldova 2. De asemenea, jocul va fi retransmis în direct de site-ul nostru, pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a stabilit noi măsuri de sănătate publică pentru limitarea răspândirii infecției COVID-19 în cadrul evenimentelor publice desfășurate în aer liber. 

 

Cele două echipe s-au întâlnit până acum o singură dată în Divizia Națională. În meciul de la Bălți din etapa a 2-a s-a impus Milsami cu 1-0, golul victoriei fiind marcat de Sergiu Istrati.

 

Milsami este lidera la zi a Diviziei Naționale, cu 19 puncte.

 

Echipa antrenată de Serghei Dubrovin a câștigat în ultimele 6 meciuri din campionat și a marcat cele mai multe goluri în actuala stagiune – 18.

 

De la Milsami au plecat mijlocașul ofensiv Radu Gînsari (Xanthi, Grecia) și atacantul Artiom Puntus (FK Kukësi, Albania).

 

De partea cealaltă CSF Bălți a pierdut cu 2-0 de la Sheriff, în ultimul meci din campionat. Formația antrenată de ucraineanul Igor Rakhaiev, cu 13 puncte, se situează pe locul 3 în clasament.

 

Bălțenii nu vor putea conta în meciul de azi pe fundașul Denis Furtuna, care este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

 

Formația de la nordul Moldovei l-a transferat pe fundașul David Cemschi (26 de ani, ultima echipă –Sportis Lochowo, Polonia) și pe mijlocașul Andrei Calac (22 de ani, Zimbru).