• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Declarațiile antrenorului Ștefan Stoica după meciul Țările de Jos U21 - Moldova U21

08 sep 2021 de Victor Daghi

Naționala de tineret a Moldovei a pierdut meciul cu Țările de Jos, în preliminariile Campionatului european. Vă prezentăm declarațiile antrenorului după partida disputată la Deventer.

 

Scorul nu ne este favorabil. Într-adevăr, băieții au jucat destul de bine. La primul gol adversarul a șutat așa de puternic că nu s-a putut face nimic. Golul doi l-am luat în prelungiri, se terminaseră și prelungirile primei reprize. Asta e viața, când ești în fața unei echipe bune, nu ai nici puțin noroc. În repriza a doua am avut 2-3 ocazii foarte bune, dar adversarul a avut noroc de un portar fenomenal, n-am reușit să marcăm, au mai marcat o dată ei.

Băieții mei au luptat și nu numai au luptat. Au fost momente când am jucat curajos, am ieșit cu pasa, am ajuns la finalizări foarte frumos, dar n-am reușit să marcăm.

Este foarte greu. Mă uit pe listă și văd că adversarii joacă în Bundesliga, în alte campionate puternice. Stau și mă gândesc cum să facem și să-i trimitem pe fotbaliștii moldoveni în țările astea puternice…

Astăzi a fost și un spectacol în tribune, cu lume multă. Da, aici oamenii își iubesc și țara, și echipa națională…

Luna viitoare jucăm cu două echipe care sunt pe măsura noastră și sperăm să ne bucurăm și noi suporterii noștri.