• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Cronică de la Torshavn. Timp ploios și rece pentru naționala Moldovei

06 sep 2021 de Ion Buga
GALERIE

Naționala Moldovei a ajuns în dimineața zilei în Insulele Feroe pentru meciul cu selecționata acestei țări. Zborul din Glasgow spre aeroportul Vágar a durat o oră și jumătate. Au fost nevoie de alte 50 de minute pentru a ajunge cu autocarul spre capitala - Torshavn, timp suficient pentru a admira peisajele naturale din inima acestor insule stâncoase.

 

Țara nordică a întâlnit echipa noastră cu un timp rece și ploios, care se va menține și zilele următoare. Delegația Moldovei a fost cazată la hotelul Hilton Garden Inn, într-o regiune cu priveliști superbe spre zonele muntoase sau plaja Sandagerd. 

 

Diseară, de la ora 20:30, este planificată conferința de presă, care va preceda antrenamentul oficial al echipei noastre de pe stadionul Tórsvøllur (capacitatea - 5000 locuri). Detalii despre această ședință tehnică și conferința de presă le veți găsi pe site-ul nostru. 

 

Pentru meciul cu Insulele Feroe, selecționerul Roberto Bordin are la dispoziție 25 de jucători.

 

Partida Feroe - Moldova se va disputa pe 7 septembrie cu începere de la ora 21:45 și va fi transmisă în direct de posturile de televiziune Prime (cu comentariu în limba română) și Canal 3 (în limba rusă), doar pe teritoriul Republicii Moldova.