• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Liga Campionilor. Informații despre bilete la debutul echipei Sheriff din faza grupelor

02 sep 2021 de Ion Buga

Sheriff Tiraspol va debuta în grupele celei mai tari competiții intercluburi din lume în fața propriilor suporteri. Pe 15 septembrie, de la ora 19:45, campioana Moldovei va juca acasă cu Shakhtar Donețk, Ucraina.


Prețul biletelor pentru meciul inaugural din faza grupelor variază între 10 și 100 dolari, în dependeță de sectorul din tribunele Complexului Sportiv Sheriff din Tiraspol. Biletele vor fi puse în vânzare la sfârșitul săptămânii curente și vor putea fi procurate la casele stadionului, terminalele de plată sau accesând site-ul de vânzări online.

 

De asemenea, în conformitate cu principiile de bază ale protocolului medical UEFA (Return to Play Protocol), se va ține cont de deciziile emise de autoritățile locale cu privire la numărul spectatorilor care vor avea acces în tribunele stadionului. În același timp, accesul spectatorilor se va face în baza biletelor care vor conține datele posesorului, inclusiv IDNP, precum și la prezentarea unui act de identitate.

 

Pe toată durata meciului spectatorii sunt rugați să respecte măsurile de prevenire a infecției COVID-19, printre care purtarea măștii de protecție sau menținerea distanței sociale.

 

Mai multe informații vor fi publicate ulterior pe site-ul oficial al echipei tiraspolene.

 

Foto: sheriff-sport.com