• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Divizia A. Rezultatele meciurilor jucate astăzi în etapa a cincea

27 aug 2021 de Victor Daghi

În etapa a cincea din Divizia A, astăzi s-au disputat 3 meciuri. Spartanii au obținut doar un rezultat de egalitate în partida de pe teren propriu contra celor de la FC Victoria. Oaspeții au condus cu 2-0 datorită reușitelor atacanților Ghenadie Orbu (39 ani) și Oleg Molla (35 ani) din prima repriză, dar lidera a egalat în ultimele 6 minute de joc. Este interesant că Orbu a înscris al treilea său gol din actuala stagiune și al 110-lea din Divizia A, el aflându-se pe locul 2 în clasamentul all-time al golgheterilor din eșalonul secund. Molla a marcat al 102-lea gol și se situează pe locul 4 în această ierarhie. Lider în acest clasament este Veaceslav Untilă (ex-MHM-93, Dumbrava, Petrocub, Intersport, Steaua, Floreni, Lilcora, Gagauziya), cu 112 reușite.

Dacia-Buiucani a învins categoric FC Sucleia cu 5-1 și a urcat pe locul doi în clasament. Cel mai bun om de pe teren a fost Vasile Bîtlan (17 ani), autorul unei “duble”. Cu 4 reușite, Bîtlan este lider în clasamentul golgheterilor. Alți doi juniori, Alex Gutium (18 ani) și Nicu Namolovan (19 ani) și-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Iskra Rîbnița a învins formația Olimp cu 2-1, iar golul victoriei a fost marcat de fostul internațional Alexandru Popovici (44 de ani) în finalul meciului de la Ceadîr-Lunga.

 

 

Vă prezentăm rezultatele partidelor și marcatorii golurilor: 

Dacia Buiucani Chișinău - FC Sucleia 5-1 (Vasile Bîtlan 11, 83, Nicu Namolovan 34, Ion Postica 52, Alex Gutium 77 / Abdullahi Shuaibu 42)

Spartanii Selemet – Victoria Chișinău 2-2 (Maxim Calincov 84, Vladimir Cojocaru 87 / Ghenadie Orbu 9, Oleg Molla 31)

Olimp Comrat – Iskra Rîbnița 1-2 (Serghei Gheorghiev 80-penalty / Cătălin Lungu 69, Alexandru Popovici 84) 

 

                                                                                               Clasamentul la zi

 

Transmisiunile în direct ale tuturor meciurilor Diviziei A 2021/22 și rezumatele video sunt accesibile pe site-ul Eleven Sports.

 

Pentru mâine, 28 august, sunt programate ultimele 3 meciuri ale etapei a cincea: Real Succes Chișinău - FCM Ungheni, Speranța Drochia – Sheriff-2 Tiraspol, FC Cahul-2005 – Sporting Trestieni

Toate meciurile vor începe la ora 17:00.