• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Acreditări de presă pentru meciul selecționatelor de tineret Moldova - Bulgaria

26 aug 2021 de Ion Buga

Federația Moldovenească de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru meciul selecționatelor de tineret Moldova - Bulgaria, din cadrul preliminariilor Campionatului European Under 21, ediția 2023.

 

Moldova – Bulgaria
3 septembrie, ora 20:00, Chișinău, stadionul Zimbru

 

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la aceste partide sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email presa@fmf.md până pe data de 1 septembrie, ora 15:00.

 

Important: Din cauza situației epidemiologice din Republica Moldova, locurile pentru mass media sunt limitate.  

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.  

 

Acreditările se vor acorda utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FMF la care instituția media s-a acreditat. Totodată, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și care au reflectat evenimentele organizate de FMF.

 

Jurnaliștii care vor fi acreditați la meci își vor putea ridica acreditările joi, 2 septembrie, la Casa Fotbalului, între ora 12:00 și 15:00. 

 

Persoanele implicate în organizarea jocului la stadion (inclusiv reprezentanții mass-media) vor trece printr-un filtru de securitate în sănătate publică (chestionar, termometrizare) înainte de intrarea pe teritoriul arenei ''Zimbru''.

 

Toți reprezentanții mass-media, care vor fi acreditați la meci, sunt obligați să respecte Instrucțiunile cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 în desfășurarea competițiilor de fotbal.