• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Divizia Națională. Schimbări în programul meciurilor

18 aug 2021 de Ion Buga

Meciul etapei a 7-a a Diviziei Naționale la fotbal, Sf.Gheorghe - Sheriff, programat pentru sâmbătă, 21 august, a fost amânat pentru o dată ulterioară.

 

Examinând demersul FC Sheriff, în legătură cu participarea în Liga Campionilor UEFA, Comitetul de Urgență al FMF, în baza prevederilor art. 41 al Statutului FMF și al compartimentului nr. 4 al Regulamentului de organizare și funcționare a Comitetului Executiv și a Comitetului de Urgență al FMF a luat următoarele decizii:

 

- A transfera disputarea meciului FC Sfîntul Gheorghe - FC Sheriff, programat inițial la data de 21.08.2021, pentru o dată stabilită ulterior.

- A transfera disputarea meciului CSF Bălți - FC Sheriff, programat inițial la data de 26.08.2021, pentru data de 28.08.2021.

 

Vă reamintim, că Sheriff va juca miercuri, 25 august, în deplasare, de la ora 22:00, returul play-off-ului Ligii Campionilor, contra formației Dinamo Zagreb, Croația. În partida de acasă, campioana Moldovei s-a impus cu un categoric 3-0 și este la un pas de grupele Ligii Campionilor - o premieră istorică pentru fotbalul moldovenesc!