• Fii alături de Echipa Țării

Delegări UEFA pentru cupele europene

17 aug 2021 de Victor Daghi

UEFA ne-a comunicat delegarea unor oficiali din Republica Moldova pentru manșa tur din play-off-ul Ligii Campionilor și Europa Conference League, precum și pentru prima etapă a Ligii Campionilor la fotbal feminin.

 

Igor POPOV va îndepini funcția de UEFA Venue Director la partida de la Tiraspol din 17 august, în care Sheriff întâlnește GNK Dinamo Zagreb, în play-off-ul Ligii Campionilor.

 

Alina CAPAȚINA va lucra ca delegat UEFA la 4 meciuri din cadrul Ligii Campionilor la fotbal feminin, care se vor juca la Torino, Italia. Meciurile Juventus, Italia – Kamenica Sasa, Macedonia de Nord, St.Polten, Austria – Beșiktaș, Turcia sunt programate pentru 18 august, iar meciul pentru locul 3 și finala – 21 august.

 

Olga TANSCAIA va activa ca observator de arbitri UEFA la 4 meciuri din cadrul Ligii Campionilor la fotbal feminin, care se vor juca la Moscova, Rusia. Meciurile Arsenal Londra, Anglia – Okzhetpes, Kazahstan și PSV Eindhoven, Țările de Jos – Lokomotiv Moscova, Rusia se vor juca pe 18 august, iar meciul pentru locul 3 și finala – 21 august.

 

Adrian IXARI va îndeplini funcția de delegat UEFA la meciul din play-off-ul Europa Conference League dintre Trabzonspor, Turcia – Roma, Italia, programat joi, 19 august, la stadionul Senol Gunes Spor Kompleksi Yeni din Trabzon.

 

Igor ȘAȚKII va lucra ca observator de arbitri la meciul din play-off-ul Europa Conference League dintre Shakhter Karagandy, Kazahstan – Maccabi Tel-Aviv, Israel, programat joi, 19 august, la Astana Arena din Nur-Sultan.

 

De-a lungul anilor, angajații și specialiștii FMF se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA.

 

Alina CAPAȚINA

 

Adrian IXARI

 

Igor ȘAȚKII
Olga TANSCAIA