• Fii alături de Echipa Țării

Delegări UEFA pentru Liga Campionilor și Europa Conference League

04 aug 2021 de Victor Daghi

UEFA ne-a comunicat delegarea unor oficiali din Republica Moldova pentru manșa tur din a treia etapă preliminară în Liga Campionilor și Europa Conference League.

 

Vladimir ANTONOV (foto) va lucra ca observator de arbitri UEFA la meciul din cadrul Ligii Campionilor, Spartak Moscova (Rusia) – Benfica Lisabona (Portugalia), programat pe 4 august, la stadionul Spartak din Moscova.

 

Alina CAPAȚINA va îndeplini funcția de delegat UEFA la meciul din cadrul Europa Conference League, AEL (Cipru) și Qarabag (Azerbaidjan), care se va juca pe 5 august, la AEK Arena din Larnaca.

 

Echipa de arbitri, în frunte cu Dumitru MUNTEAN, asistenții Victor MARDARI, Vasili ERMIȘCHIN și al patrulea oficial Piotr STOIANOV, va lucra la meciul din cadrul Europa Conference League, FC Soci (Rusia) – Partizan Belgrad (Serbia), programat pe 5 august la stadionul Fisht din Sochi.

 

De-a lungul anilor, angajații și specialiștii FMF se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA.

 

 

În imagine de la stânga la dreapta: Victor MARDARI, Dumitru MUNTEAN, Vasili ERMIȘCHIN și Piotr STOIANOV