• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE. FC Florești – Sheriff. Avancronică

31 iul 2021 de Victor Daghi

 

FC Florești - Sheriff

 

31 iulie. Bender, stadionul orășenesc
Arbitru: Iurii COVTUN
Asistenți: Eugeniu STEFCIUC și Nicolae MACARI

Al 4-lea oficial: Alexandru STEFCIUC

 

FC Florești: 1.Denis MACOGONENCO, 4.Ivan VOROPAI, 5.Feodor ANDRIUHIN, 9.Andrei COBEȚ, 15.Hamed FONDIKOU, 18.Eugeniu REBENJA, 19.Denis JANU, 23.Constantin MANDRÎCENCO, 25.Igor BONDARENCO, 28.Daniel LISU, 30.Sandu MATEESCU

Rezerve: 12.Anton COVAL, 10.Grigore COȘCODAN, 14.Alexei DIZOV, 17.Nicolai BACALOV, 55.Vladimir COVCENCO, 77.Maxim PLEȘCA
Antrenor: Iuri GROȘEV

 

Sheriff: 26.Dusan MARKOVIC, 2.Hurtado Danilo ARBOLEDA, 3.Charles PETRO, 6.Stjepan RADELJIC, 8.Alexandr BELOUSOV, 11.Lovro BIZJAK, 15.CRISTIANO, 17.Hansel ZAPATA, 22.Dimitrios KOLOVOS, 23.Nadrey DAGO, 99.Momo YANSANE

Rezerve: 30.Georgios ATHANASIADIS, 4.Adrian HATMAN, 10.Frank CASTANEDA, 13.Fernando PEIXOTO COSTANZA, 16.Keston Anthony JULIEN, 19.Serafim COJOCARI, 24.Eugeniu GLIGA, 31.Sebastien THILL, 32.Roman SCURTUL, 55.Gustavo DULANTO, 70.Luvannor HENRIQUE DE SOUSA SILVA
Antrenor: Yurii VERNYDUB

 

FC Florești și Sheriff Tiraspol se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, într-un meci al etapei a IV-a a Diviziei Naționale. Partida de la stadionul orășenesc din Bender va fi transmisă în direct de posturile de televiziune Sport 1 și Moldova 2. De asemenea, jocul va fi retransmis în direct de site-ul nostru, pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

Cele două formații s-au întâlnit până acum de patru ori în ediția trecută a Diviziei Naționale.

 

Pe 1 august 2020, într-un meci din etapa a VII-a, formația tiraspoleană a învins cu greu trupa lui Iuri Groșev, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Anatole Abang în min. 62.

 

Iar pe 24 octombrie 2020, "galben-negrii" s-au impus mult mai categoric, 5-0, ucraineanul Andrii Bliznichenko reușind un hat-trick. Celelalte goluri au fost marcate de Frank Castaneda și Dimitrios Kolovos.

 

Pe 13 martie 2021, în etapa a XXV-a, la stadionul Sheriff din Tiraspol, campioana s-a impus cu 6-0. Adama Traore și-a trecut în cont o “dublă”, iar Sebastien Thill, Nadrey Dago, Frank Castaneda (din penalty) și Peter Banda au înscris câte o dată.

 

Cel mai recent duel dintre cele două formații s-a disputat pe 19 mai 2021, în etapa a XXXIV-a, la Bender. Tiraspolenii din nou s-au impus, de data aceasta cu 3-0. Frank Castaneda și-a trecut în cont o “dublă”, iar Dimitrios Kolovos a înscris o dată.

 

Cele două echipe s-au mai întâlnit pe 16 februarie 2020, la ediția inaugurală a turneului Cupa Federației. Atunci, echipa de tineret-rezerve a Sheriff-ului a remizat cu FC Florești, scor 2-2. Golurile au fost marcate de Nichita Covali, Valeriu Gaiu (din penalty), respectiv, Vasile Stefu-2.

 

FC Florești a pierdut toate cele trei meciuri din actuala stagiune. Echipa antrenată de Iuri Groșev n-a înscris deocamdată niciun gol.

 

Echipa de la nordul Moldovei l-a transferat pe mijlocașul camerunez Hamed Fondikou (18 ani, Codru Lozova). 

 

Sheriff a pierdut surprinzător meciul cu debutanta CSF Bălți din prima etapă. Astfel, seria de partide din campionat fără înfrângere s-a oprit la cifra 20 (17 victorii și 3 remize).

 

După partida de la Tiraspol, campioana n-a mai jucat în Divizia Națională, deoarece a susținut 4 partide în Liga Campionilor. Tiraspolenii au trecut cu brio două etape preliminare și urmează pe 3 august să joace la Belgrad, cu formația Steaua Roșie, în turul trei preliminar. Returul este programat pentru 10 august, la Tiraspol.

 

Conducerea clubului tiraspolean a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului cu mijlocașul grec Dimitrios Kolovos.

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.