• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE. Dinamo-Auto – CSF Bălți. Avancronică

31 iul 2021 de Victor Daghi

 

Dinamo-Auto  – CSF Bălți

 

31 iulie. Ternovca, stadionul Dinamo-Auto
Arbitru: Andrei BREGUȚA
Asistenți: Ghenadi LISIȚA și Sergiu BOGDAN

Al 4-lea oficial: Gabriel TUPICICA

 

Dinamo-Auto: 1.Cristian APOSTOLACHI, 4.Andrei NOVICOV, 6.Artiom BILINSCHII, 8.Orkhan GURBANLI, 9.Octavian BULAT, 13.Artem FEDOROV, 19.Maxim MIHALIOV, 21.Dan PUȘCAȘ, 22.Valeriu GAIU, 26.Abdula GENAEV, 30.Serghei GAFINA

Rezerve: 16.Maxim BARDÎȘ, 7.Serghei SCHIȚENCO, 10.Vadim CEMÎRTAN,17.Alexandr CUZMENCO, 18.Maxim BLAJCHIN, 20.Denis MACALICI, 27.Marius MANOLE
Antrenor: Igor DOBROVOLSKI

 

CSF Bălți: 1.Iulian-Sebastian AGACHI, 2.Alvaro BELY MEDINA, 7.Nichita MOȚPAN, 8.Andrei BURSUC, 14.Serhii MOLOCHKO, 18.Piotr GHERMAN, 20.Emmanuel Chinemerem ALARIBE, 27.Ruben Marcelo GOMEZ GARCIA, 30.Petru COSTIN, 31.Welington Matsukichi DA SILVA TAIRA, 44.Denis FURTUNA

Rezerve: 25.Artur NAZARCIUC, 10.Igor ȚÎGÎRLAȘ, 17.Serghei MIȘCOV, 23.Valentin CHIȘCA, 73.Chinaza Miracle NWAUTOBO, 92.Maxim BUCĂTARU

Antrenor: Igor RAKHAIEV

 

Dinamo-Auto Tiraspol și CSF Bălți se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, într-un meci al etapei a IV-a a Diviziei Naționale. Partida de la stadionul Dinamo-Auto din Ternovca va fi transmisă în direct de posturile de televiziune N4 și Moldova 2. De asemenea, jocul va fi retransmis în direct de site-ul nostru, pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

Cele două echipe se întâlnesc în premieră în campionatul național.

 

În etapa trecută “automobiliștii” au câștigat primul meci din actuala stagiune, 1-0 cu FC Florești. Golul victoriei a fost marcat în minutul 47 de experimentatul fundaș Andrei Novicov, care a profitat de pasa ideală a ucraineanului Artem Fedorov. În clasament, Dinamo-Auto, cu patru puncte acumulate, se află pe locul 4.

 

Maxim Mihaliov a bifat la Bender meciul cu numărul 401 din Divizia Națională, el devenind al doilea jucător din istoria campionatului național, care a depășit borna de 400 de partide în prima ligă. Lider la acest capitol este regretatul Serghei Stroenco (ex-Tiligul, Zimbru și Agro), cu 445 de meciuri.

 

Echipa din Tiraspol a anunțat transferul atacantului Dumitru Rogac la Gloria Buzău, România.

 

De partea cealaltă, bălțenii au remizat, scor 1-1, cu deținătoarea Cupei și Supercupei Moldovei, Sfîntul Gheorghe Suruceni. Ucraineanul Serhii Molochko a deschis scorul în minutul 9, iar nigerianul Maxmillian Ugochukwu Ihekuna a marcat pentru 1-1 în minutul 23. CSF Bălți a avut posibilitatea să obțină toate cele 3 puncte puse în joc, dar argentinianul Alvaro Bely Medina a ratat un penalty, în minutul 26. În clasament, echipa de la nordul Moldovei la fel a adunat 4 puncte, dar se situează pe locul 3, datorită golaverajului mai bun decât al adversarului de astăzi, Dinamo-Auto.

 

În clasamentul all time, CSF Bălți a urcat o poziție, depășind-o pe Steaua Chișinău și acum se situează pe locul 54, cu 4 puncte. Pe locul 53 se află Energetic Dubăsari, cu 8 puncte.

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.