• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Petrocub și Milsami joacă astăzi în Europa Conference League

29 iul 2021 de Victor Daghi

Două echipe din Republica Moldova, Petrocub și Milsami vor lupta astăzi pentru un loc în turul trei preliminar al Europa Conference League.

 

Milsami Orhei va juca, de la ora 20:00, returul contra formației IF Elfsborg, Suedia, la complexul sportiv raional din Orhei. În tur, suedezii au învins cu 4-0.

 

Echipa din Orhei nu va putea conta în acest meci pe Vitus Amougui, Vadim Dijinari și Vadim Bolohan, tustrei fiind suspendați.

 

Intrarea la stadion va fi liberă, însă spectatorii vor avea acces în tribune doar cu bilete, care pot fi ridicate începând cu ora 12:00, in ziua meciului, de la casele de bilete ale stadionului, in limita stocului disponibil.

 

Doar până la 30% din capacitatea Arenei va putea fi ocupată (1.100 de persoane).

 

Partida va fi transmisă în direct de pagina de Facebook a clubului din Orhei (doar pe teritoriul Republicii Moldova). 

 

Meciul Milsami - Elfsborg va fi arbitrat de către englezul Peter Bankes (39 de ani), care este arbitru FIFA din 2021.

 

În primul tur preliminar, Milsami a învins FK Sarajevo, Bosnia și Herțegovina (0-0 acasă și 1-0 în deplasare).

 

Învingătoarea dublei manșe va accede în turul trei preliminar al Europa Conference League, unde va întâlni câștigătoarea dintre Velez, Bosnia și Herțegovina și AEK Atena, Grecia (în tur 2-1). Turul se va juca pe 5 august, iar returul – 12 august.

 

Petrocub Hîncești va juca, de la ora 20:00, returul contra formației Sivasspor, Turcia, pe stadionul Yeni 4 Eylul din Sivas. În tur, turcii au învins cu 1-0.

 

Un bilet de intrare la meci costă între 25 și 70 lire turcești sau între 51 și 147 de lei.

 

Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune turcesc TRT Spor și nu va fi retransmisă de nicio televiziune din Republica Moldova.

 

Meciul Sivasspor - Petrocub va fi arbitrat de către rusul Kirill Levnikov (37 de ani), arbitru FIFA din 2016.

 

În primul tur preliminar, vicecampioana Moldovei a învins Sileks Kratovo, Macedonia de Nord, (1-1 în deplasare și 1-0 acasă).

 

Învingătoarea dublei manșe va accede în turul trei preliminar al Europa Conference League, unde va întâlni câștigătoarea dintre Dinamo Batumi, Georgia și BATE Borisov, Belarus (în tur 0-1). Turul se va juca pe 5 august, iar returul – 12 august.

 

Federația Moldovenească de Fotbal urează mult succes echipelor noastre!