• Fii alături de Echipa Țării

Fotbal de Plajă (Naționale)

Lotul Naționalei Moldovei pentru Campionatul European la fotbal pe plajă, Divizia B

27 iul 2021 de Maria Teeşanu
GALERIE

Selecționerul Naționalei Moldovei de fotbal plajă, Ruslan Pernai a anunțat lotul jucătorilor convocați pentru meciurile din cadrul Campionatului European de fotbal plajă - Euro Beach Soccer League, Divizia B.

 

Astfel, în cea mai importantă competiție continentală de fotbal pe plajă, culorile Moldovei vor fi apărate de 12 jucători: Alexei Capsamun, Grigore Cojocari, Alexandr Arefiev, Andrei Negara, Constantin Gurjui, Nicolae Ignat, Ruslan Istrati, Alexandru Eremia (toți, Nistru Chișinău), Valeriu Gurgurov (Sportul Studențesc ULIM), Leonid Podlesnov (CS Djoker), Stanislav Pleșca (CS Grătiești), Dumitru Graur (Steaua-Dental).

 

Componența naționalei este alcătuită în mare parte de jucătorii formației Nistru, care recent a avut o prestație meritorie în Liga Campionilor de fotbal pe plajă, unde s-a clasat pe locul 13 printre 50 de echipe. În același timp, Ruslan Pernai a convocat și trei debutanți: Valeriu Gurgurov, Stanislav Pleșca și Dumitru Graur.

 

Vezi în galerie mai multe poze de la unul din antrenamentele echipei noastre.

 

Tricolorii vor evolua în grupa A alături de Bulgaria și Slovacia. Naționala va juca cu reprezentativa Bulgariei pe 28 iulie, iar cu Slovacia pe 30 iulie, ambele partide cu începere de la ora 18:30. Meciurile din cadrul turneului vor fi găzduite de noua arenă la fotbal pe plajă din Chișinău.
 

Toate meciurile vor fi transmise în direct de site-ul nostru și pe paginile sociale ale FMF.

 
Intrarea pentru spectatori va fi liberă, dar numărul acestora în tribune va constitui 50% din capacitatea arenei. 

 

Foto: Vadim CAFTANAT