• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE. CSF Bălți – Milsami. Avancronică

18 iul 2021 de Victor Daghi

 

CSF Bălți - Milsami

 

18 iulie. Bălți, stadionul Municipal
Arbitru: Gabriel TUPICICA
Asistenți: Victor LUCHIȚA și Vadim ROȘCA

Al 4-lea oficial: Ion BÎLEA

 

CSF Bălți: 1.Artur NAZARCIUC, 2.Alvaro BELY MEDINA, 7.Nichita MOȚPAN, 8.Andrei BURSUC, 11.Daniel DANU, 14.Serhii MOLOCHKO, 20.Emmanuel Chinemerem ALARIBE, 27.Ruben Marcelo GOMEZ GARCIA, 30.Petru COSTIN, 31.Welington Matsukichi DA SILVA TAIRA, 44.Denis FURTUNA

Rezerve: 10.Igor ȚÎGÎRLAȘ, 17.Serghei MIȘCOV, 18.Piotr GHERMAN, 23.Valentin CHIȘCA, 73.Chinaza Miracle NWAUTOBO

Antrenor: Igor RAKHAIEV

 

Milsami: 1.Emil TÎMBUR, 4.Igor ARHIRII, 11.Radu GÎNSARI, 14.Vadim DIJINARI, 15.Sergiu NAZAR, 16.Alexandru ANTONIUC, 18.Petru RACU, 19.Dan PÎSLA, 20.Vitus AMOUGUI, 23.Vadim BOLOHAN, 24.Eugen ZASAVIȚCHI

Rezerve: 12.Vladislav BUTUC, 31.Victor BUGA, 5.Ion GHIMP, 6.Daniil ZAPOROJAN, 7.Nichita IURAȘCO, 10.Alexandru DEDOV, 22.Serghei ISTRATI, 84.Artiom PUNTUS, 98.Igor LAMBARSCHI 

Antrenor: Serghei DUBROVIN

 

CSF Bălți și Milsami Orhei se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în cel de-al treilea meci al etapei a II-a a Diviziei Naționale. Partida de la stadionul Municipal din Bălți va fi transmisă în direct de posturile de televiziune Sport 1 și N4. De asemenea, jocul va fi retransmis în direct de site-ul nostru, pagina de Facebook Divizia Națională și portalul Moldfootball.

 

Cele două echipe se întâlnesc în premieră în campionatul național.

 

Trupa din Bălți a avut parte de un debut de vis în Divizia Națională, 1-0 cu campioana Sheriff. Se întâmplă pentru a treia oară în istoria campionatului național, când o debutantă a Diviziei Naționale învinge campioana în exercițiu la începutul sezonului. În anul 2013, Veris trecea de Sheriff cu 2-1, iar doi ani mai târziu Petrocub a învins Milsami cu 1-0.

 

Echipa antrenată de tehnicianul ucrainean Igor Rakhaiev a fost învinsă de Zimbru cu 2-0, într-un meci amical susținut pe 10 iulie. Pagina de Facebook a clubului bălțean a anunțat că în această partidă au jucat 5 fotbaliști, care se află în probe.

 

CSF Bălți a anunțat transferul portarului Iulian-Sebastian Agachi (20 de ani, Farul Constanța).

 

Pagina de Facebook a clubului Petrocub a scris că atacantul nigerian Chinaza Miracle Nwautobo (19 ani) va evolua cu statut de jucător împrumutat la CSF Bălți, dar formația bălțeană încă nu a confirmat această informație.

 

De partea cealaltă, Milsami are moralul ridicat după calificarea magică în turul doi preliminar al UEFA Europa Conference League, 0-0 și 1-0 cu FK Sarajevo Bosnia și Herțegovina.

 

A fost prima victorie pentru Milsami din ultimele 12 meciuri în cupele europene, după 3 egaluri și 8 eșecuri. Ultimul succes orheian data din 2015, 2-1 cu Ludogorets Razgrad.

 

Golul lui Radu Gînsari din prima etapă a campionatului național (în poarta echipei Sfîntul Gheorghe) s-a dovedit a fi reușita cu numărul 550 a “vulturilor roșii” în Divizia Națională!

 

După meciul de azi Milsami urmează să joace în turul doi preliminar al UEFA Europa Conference League.

 

Echipa din Orhei se va duela cu formația IF Elfsborg din Suedia. Primul meci va avea loc la Boras, pe 22 iulie, iar returul - la Orhei, pe 29 iulie.