• Fii alături de Echipa Țării

Cupa Memoriei 1986

18 iun 2021 de Maria Teeşanu
GALERIE

La Joma Arena din Chișinău a avut loc al șaptelea turneu republican la fotbal pentru copii U-10 „Сupa Memoriei 1986”. Competiția a fost organizată de către Asociația Obștească „Uniunea Cernobîl din Moldova” și Ministerul Tineretului și Sportului pentru a comemora victimele catastrofei de la Cernobîl.

 

Câștigătoare a devenit CSCT Dacia-Buiucani Chișinău (antrenori - Oleg Șoimu și Dumitru Gușilă). Podiumul a fost completat de către FC Cahul-2005 și FC Olimpic Chişinău.

 

La festivitatea de premierea au participat Vasile Onica, reprezentantul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Tudor Căpățină, Președintele Asociației Obștești „Uniunea Cernobîl din Moldova”, Andrei Vicolaș, Vicepreședintele Asociației Obștești „Uniunea Cernobîl din Moldova”. FMF a fost reprezentată la eveniment de către vicepreședintele, Ruslan Berzoi.

 

La turneu au participat 8 echipe: CSCT Dacia-Buiucani Chișinău, Școala Sportivă Măgdăcești, Real Succes Chişinău, FC Olimpic Chişinău, Școala Sportivă Specializată de Fotbal nr.1 Chișinău, CS Fulger Ialoveni, FC Cahul-2005, Clubul Sportiv de Fotbal al Armatei.

 

Echipele premiante au primit cupe, medalii și diplome. De asemenea, fiecare formație partcipantă s-a ales cu mingi și cadouri din partea organizatorilor. La finalul turneului au fost premiați și cei mai buni fotbaliști pe fiecare poziție de joc.