• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Declarațiile selecționerului Roberto Bordin și ale jucătorului Veaceslav Posmac înaintea meciului cu Turcia

02 iun 2021 de Ion Buga
GALERIE

Conferința de presă înaintea meciului amical Turcia - Moldova s-a desfășurat în incinta stadionului Benteler Arena din Paderborn. La întrebările jurnaliștilor au răspuns selecționerul Roberto Bordin și apărătorul Veaceslav Posmac.

 

Roberto Bordin: 
- Urmează un meci important pentru noi. Este o oportunitate bună pentru echipa noastră de a juca împotriva unei finaliste a campionatului european, care va începe curând. Turcia este un adversar puternic, iar pentru ei este ultimul test înainte de europene. Au mulți jucători de valoare și sunt bine pregătiți în ajunul turneului final. Noi vom da totul pe teren și sper să avem ce învăța din acest meci. 

 

- Care sunt șansele Turciei la europene?
- Fiecare echipă la acest campionat își va juca șansa sa. Este important să începi bine turneul. Cât privește duelul din grupă cu Italia, ambele naționale au mulți jucători tineri, ambițioși. Cine va lupta mai bine în teren, acela va ieși învingător. 


Veaceslav Posmac:
- Ne așteaptă un duel interesant și un adversar pe măsură. Cunoaștem foarte bine echipa Turciei, am jucat deseori împotriva ei. Au mulți jucători de valoare, de aceea trebuie să jucăm exemplar, să fim la un nivel cu ei la multe capitole și astfel putem spera la obținerea unui rezultat pozitiv. 

 

Vezi în galerie mai multe imagini și de la antrenamentul tricolorilor de pe Benteler Arena.

 

Amicalul Turcia - Moldova se va disputa mâine, 3 iunie, cu începere de la ora 20:00, și va fi transmis în direct de Canal 5.