• Fii alături de Echipa Țării

Ședință comună de lucru FMF - FRF

17 mai 2021 de Ion Buga
GALERIE

Vizita delegației Federației Române de Fotbal în țara noastră a continuat în această dimineață cu o ședință de lucru la Casa Fotbalului. 

 

În cadrul întrunirii oficialii au pus în discuție aspecte care vizează dezvoltarea sustenabilă a proiectelor comune, inclusiv noile direcții de colaborare stabilite în cadrul acordului de parteneriat dintre cele două foruri de profil în anul 2019.

 

De asemenea, a fost făcut un schimb de opinii cu privire la cooperarea în cadrul proiectelor grassroots, turneelor pentru tinerii fotbaliști talentați, stabilirea unei colaborări între orașele înfrățite din cele două țări, precum și atragerea fondurilor prin proiecte investiționale.  

 

Președintele FRF, Răzvan Burleanu a subliniat importanța dezvoltării dimensiunii sociale a fotbalului și contribuția ramurii sportive în societatea europeană. 

 

Din partea FMF au participat președintele Leonid Oleinicenco, prim vicepreședintele Mihai Anghel, secretarul general Nicolae Cebotari, vicepreședintele Dragoș Hâncu, directorul executiv Adrian Ixari, directorul tehnic Serghei Butelschi, directorul Școlii de antrenori Dănuț Oprea, managerul proiectului Fotbal în școli, Diana Bulgaru, și juristul proiectelor internaționale, Sorin Mihail.

 

La eveniment au mai fost prezenți secretarul de stat MECC, Ivan Gheorghiu, și ex-ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici. 

 

Pentru ziua de astăzi, oficialii celor două federații vor vizita mai multe localități din țară. Cu detalii și imagini vom reveni mai târziu.