• Fii alături de Echipa Țării

Comunitatea Grassroots. Seminar despre legile jocului

14 mai 2021 de Ion Buga

Federația Moldovenească de Fotbal continuă susținerea inițiativelor de dezvoltare a proiectelor Grassroots. În acest sens, Departamentul de Dezvoltare Tehnică organizează mai multe webinare pentru comunitatea  Grassroots din ţara noastră. Aceste seminare au un caracter informativ şi oferă posibilitatea de a face schimb de experiență, bune practici și idei pentru următorii pași pentru a crește numărul participanţilor în fotbalul de mase.

 

Şedinţele online se adresează în principal colegilor care activează în cadrul Proiectelor FMF Grassroots: Fotbal în şcoli, Şcoala Voluntarilor – PRO Fotbal, We Play Strong şi altele. 

 

Un nou webinar, cu tematica Legile jocului, a fost organizat astăzi, 14 mai. Cu un mesaj de salut către cei 80 de participanţi a venit Vladimir Antonov, observator de arbitri FMF și UEFA.

 

Lectorii webinarului Anatolie Bodean, Viktor Bugenko, Valeriu Minciuna, Denis Borisov, Piotr Stoianov au făcut o prezentare amplă a regulilor de joc în fotbalul mare, futsal, mini-fotbal sau fotbal pe plajă.

 

Următoarele seminare sunt planificate pentru luna mai după cum urmează:
21.05 – Echipa Țării. Istorii de succes (vor participa si elevii claselor primare) (lector - Serghei Ursul)
27.05 – 100 de întrebări jucătorului Selecționatei (vor participa si elevii claselor primare) (lector - Vitalie Lungu)