• Fii alături de Echipa Țării

FMF a instalat tabela de marcaj la stadionul din Bălți

06 mai 2021 de Ion Buga
GALERIE

Dezvoltarea infrastructurii este una dintre direcțiile prioritare în activitatea Federației Moldovenești de Fotbal. Susținerea unor astfel de proiecte de mentenanță a infrastructurii fotbalistice este importantă în perspectiva ridicării calității nivelului jocului și atractivității pentru suporteri, precum și a organizării mai multor evenimente care vor asigura dezvoltarea fotbalului în țară. 

 

În acest context, FMF împreună cu CSF Bălți au efectuat în perioada martie - aprilie un șir de lucrări pentru îmbunătățirea infrastructurii stadionului din orașul Bălți. Recent, cu suportul federației au fost finalizate lucrările de înlocuire a tabelei de marcaj. Astfel, datorită noii tabele electronice vor fi afișate diferite materiale grafice sau video.

 

De asemenea, utilizând echipamentul tehnic specializat de ultima generație, oferit de FMF, precum și cu suportul specialiștilor în domeniu angajați de Federație, a fost efectuat un complex de lucrări de revigorare a gazonului arenei din această localitatate, necesare pentru menținerea unei suprafețe de joc practicabile pe tot parcursul anului competițional.

 

Datorită eforturilor comune, echipa din nordul Moldovei va putea găzdui din nou meciurile de acasă la stadionul orășenesc. Astfel, CSF Bălți revine pe propria arenă deja în etapa 23 a Diviziei A cu meciul împotriva echipei FC Tighina, programat pe 11 mai, cu începere de la ora 17:00.

Foto: facebook.com/fcbalti.md